search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:50
MENU CLOSE

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνισή του (Video)

08.03.2015 10:20
Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνισή του (Video) - Media

Ένα βίντεο που δείχνει τον αγνοούμενο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη σε κρητικό γλέντι στο χωριό Σελλί, στο νομό Ρεθύμνης, τράβηξε και ανήρτησε στο διαδίκτυο ο Ματθαίος Ματθαιουδάκης.

Ένα βίντεο που δείχνει τον αγνοούμενο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη σε κρητικό γλέντι στο χωριό Σελλί, στο νομό Ρεθύμνης, τράβηξε και ανήρτησε στο διαδίκτυο ο Ματθαίος Ματθαιουδάκης.

«Το βίντεο τραβήχτηκε λίγες ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά. Το παιδί είναι αυτό που φαίνεται. Ο Βαγγέλης φαίνεται στα τελευταία λεπτά του βίντεο. Έκανα ένα κοντινό στον Βαγγέλη» δήλωσε ο Ματθαιουδάκης σε συνέντευξή του στο protothema.gr.

«Δεν τον ήξερα προσωπικά. Από το γλέντι φύγαμε όλοι μαζί. Όλα μαζί τα αυτοκίνητα, γιατί είχε κακοκαιρία ώστε να κατεβούμε όλοι μαζί από το βουνό (Βρύσινα)» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο Ματθαιουδάκης ανήρτησε το βίντεο ύστερα από παρότρυνση του ξαδέρφου του αγνοούμενου, Σήφη Γιακουμάκη, στο σπίτι του οποίου είχε γίνει το γλέντι, και  περιγράφει ένα περιστατικό που του έμεινε χαραγμένο στη μνήμη από εκείνη τη βραδιά:

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Βαγγέλη να σηκώνεται πάνω και να καλεί τον Στρατάκη που παίζει λύρα, να κάνουνε κούπα. Και ο Στρατάκης του είπε “οδηγώ. Θα με συγχωρέσεις αλλά έχω πιει και δεν θέλω να πιω άλλο. Να μου βάλεις μία σταγόνα”. Αυτό του είπε ο καλλιτέχνης γιατί είχε να οδηγήσει μέχρι το Ηράκλειο και ο Βαγγέλης έβαλε μόνο μία σταγόνα στον Στρατάκη και του έδωσε! Αυτό μου είχε κάνει εντύπωση».

Πηγή: protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:49