search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:42
MENU CLOSE

Σάλος στο διαδίκτυο: H Mαντόνα φιλάει στο στόμα τη Χιονάτη!

09.03.2015 16:05
Σάλος στο διαδίκτυο: H Mαντόνα φιλάει στο στόμα τη Χιονάτη! - Media

Νέα προκλητική κίνηση της Μαντόνα προκαλεί σάλο στο διαδίκτυο!

 

Η βασίλισσα της πόπ φαίνεται να φιλάει στο στόμα την ηρωίδα του κλασικού παραμυθιού Χιονάτη και οι επτά νάνοι προκαλώντας για άλλη μία φορά ποικίλες αντιδράσεις.

Η Μαντόνα ποστάρισε το σκίτσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ενώ προηγουμένως είχε ανεβάσει βίντεο που την έδειχνε να «κάνει» πως αυνανίζεται για χάρη ενός θαυμαστή.

Το σκίτσο – το οποίο είναι δημιουργία του καλλιτέχνη Saint Hoax- θυμίζει παλαιότερη φωτογραφία της Μαντόνα να φιλάει στο στόμα την Μπρίτνει Σπίαρς και την Κριστίνα Αγκιλέρα στις συναυλίες της..

Ο κόσμος που την ακολουθεί στο facebook έχει χωριστεί στα δυο με τους μεν να την κατηγορούν για αντι-φεμινίστρια και τους δε ότι καταστρέφει την παιδική αθωότητα.

Πολλοί σχολιάζουν ότι η Μαντόνα επιχειρεί να τραβήξει τη δημοσιότητα επάνω της για να προωθήσει το νέο της CD  με τον τίτλο Rebel Heart ή για να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις που προκάλεσε η άσχημη πτώση της σε συναυλία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:39