search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:54
MENU CLOSE

Την Τετάρτη στις Βρυξέλλες οι επαφές Ελλάδας – δανειστών

09.03.2015 17:09
Την Τετάρτη στις Βρυξέλλες οι επαφές Ελλάδας - δανειστών - Media

Γύρω στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδας ολοκληρώθηκε η συζήτηση για την Ελλάδα στο Eurogroup με την κυβέρνηση να αποτιμά ως «θετικό» το αποτέλεσμα.

Γύρω στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδας ολοκληρώθηκε η συζήτηση για την Ελλάδα στο Eurogroup με την κυβέρνηση να αποτιμά ως «θετικό» το αποτέλεσμα δεδομένου ότι οι προτάσεις της ελληνικής πλευράς έγιναν αποδεκτές σε πολιτική βάση και στη συνέχεια η συζήτηση μεταφέρεται στα τεχνικά κλιμάκια των οποίων οι συνομιλίες με την Αθήνα ξεκινούν την Τετάρτη.

Κύκλοι της κυβέρνησης υπογραμμίζουν ότι οι συζητήσεις αυτές θα διεξάγονται αποκλειστικά στις Βρυξέλλες.

Την πληροφορία επιβεβαιώνει το πρακτορείο Reuters. Σε τηλεγράφημά του αναφέρει οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές (ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ) αναμένεται να ξεκινήσουν στις Βρυξέλλες την ερχόμενη Τετάρτη. 

«Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, την Τετάρτη», δήλωσε ευρωπαίος αξιωματούχος στο Reuters, πληροφορία που επιβεβαίωσε στέλεχος της ελληνικής κυβέρνησης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:50