search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:40
MENU CLOSE

Στις Βρυξέλλες παραμένει ο Βαρουφάκης

10.03.2015 12:55
Ξεδιπλώνοντας το σχέδιο αποδόμησης Βαρουφάκη - Media

Στις Βρυξέλλες θα παραμείνει ο Βαρουφάκης έως και την Τέταρτη για να συντονίσει τις πρώτες επαφές των τεχνικών κλιμακίων κυβέρνησης-δανειστών. 

Στις Βρυξέλλες θα παραμείνει ο Βαρουφάκης έως και την Τέταρτη για να συντονίσει τις πρώτες επαφές των τεχνικών κλιμακίων κυβέρνησης-δανειστών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό κρίθηκε αναγκαίο καθώς οι εκπρόσωποι των θεσμών επιμένουν ότι δεν μπορούν να έχουν σωστή εικόνα της κατάστασης, όσο παραμένουν μακριά από την Αθήνα.

Πάντως, πηγές του υπουργείου Οικονομικών υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει λόγος να επιμείνουν οι τρεις «θεσμοί» να έρχονται στην Αθήνα.

Πηγές προσκείμενες στον Βαρουφάκη τόνιζαν ότι δεν έχει νόημα αυτές τις ημέρες να πάνε στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως κάτι τέτοιο θα ήταν «διπλωματικά unfair».

Θυμίζουμε ότι χθες ο υπουργός Οικονομικών στις δηλώσεις του μετά το Eurogroup ξεκαθάρισε πως ο ρόλος της τρόικας, όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα, έχει τελειώσει οριστικά, ωστόσο διαβεβαίωσε πως η Ελλάδα θα παρέχει στους θεσμούς όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται και επιβεβαίωσε πως την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ τόνισε ότι οι διαβουλεύσεις θα γίνουν στις Βρυξέλλες, αλλά θα υπάρξουν σε κάποιες περιπτώσεις και αποστολές τεχνοκρατών στην Ελλάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:40