20/02/2018 02:38:16

Φίλης: Θα ακυρώσουμε το διαγωνισμό για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια (Βίντεο)

Την ακύρωση του διαγωνισμού ιδιωτικοποίσης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας προανήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον Ενικό». 

Απαντώντας σε ερώτηση του Τάκη Χατζή για το εάν η νέα κυβέρνηση θα ακυρώσει την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο διαγωνισμός που έγινε από την προηγούμρνη κυβέρνηση θα πρέπει να κριθεί ξανά, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν δεσμεύεται από τη σύμβαση που προχώρησε η Νέα Δημοκρατία. «Υπό ποια μορφή είναι άλλη ιστορία», σημείωσε.

Όπως είπε, «η σύμβαση αυτή θα τεθεί υπό την κρίση της νομιμότητας και του δημοσίου συμφέροντος», διευκρινίζοντας ότι υπάρχουν πολλά εναλλακτικά επενδυτικά σχήματα. Έθεσε, μάλιστα, ως παράδειγμα το σχήμα του Ελ. Βενιζέλος στο οποίο συμμετέχει και το ελληνικό δημόσιο και «είναι επικερδές για την Ελλάδα και για τους επενδυτές». «Δεν θέλουμε να δώσουμε τα αεροδρόμια σε ιδιώτες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης, τονίζοντας ότι οι επενδύσεις πρέπει να είναι προς όφελος του δημόσιου συμφέροντος. 

Πηγή: newpost

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.