search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:41
MENU CLOSE

Ο Πιστόριους παίζει μπάλα στη φυλακή! (Video)

11.03.2015 16:18
Τις «μάζεψε» σε άγριο καυγά στη φυλακή o Πιστόριους  - Media

Μπάλα στη φυλακή παίζει ο – καταδικασμένος σε 5 χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία της φίλης του- Όσκαρ Πιστόριους, προκαλώντας την οργή των συγκρατούμενων του, για την ευνοϊκή μεταχείριση που απολαμβάνει.

Μπάλα στη φυλακή παίζει ο – καταδικασμένος σε 5 χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία της φίλης του Reeva Steenkamp- Oscar Pistorius προκαλώντας την οργή των συγκρατούμενων του, για την ευνοϊκή μεταχείριση που απολαμβάνει.

Στο βίντεο που εξασφάλισε η Daily Sun φαίνεται ο Pistorius και ο Krejcir – που εκτίει ποινή φυλάκισης για φόνο –να παίζουν… «πεναλτάκια», φορώντας πολιτικά.

Ο Pistorius και ο Krejcir, όπως ανέφερε πηγή, είναι σαν να βρίσκονται σε καλοκαιρινό κάμπινγκ παρά σε φυλακή.

Τον περασμένο Νοέμβριο είχαν προκληθεί αντιδράσεις επειδή τους παρείχαν ποδήλατο και διάδρομο για να μπορούν να γυμνάζονται.

Παίρνουν μάλιστα το δικό τους ειδικό πρωινό, με τον Pistorius να πίνει τσάι με γάλα και μεταλλικό νερό και να τρώει φρούτα όπως σταφύλια και ανανά.

Εκτός από το γεγονός ότι μπορούν να βγουν έξω για να απολαύσουν τον ήλιο και να παίξουν ποδόσφαιρο, οι δυο τους δέχονται επισκέψεις από αγαπημένα τους πρόσωπα κάθε Σαββατοκύριακο.

Ο Pistorius μάλιστα, παρά τους αυστηρούς κανόνες, μπορεί να αγκαλιάσει και να φιλήσει όσους τον επισκέπτονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:40