search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:14
MENU CLOSE

Στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας – Συνάντηση με Γκουρία

12.03.2015 06:26
Στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας - Συνάντηση με Γκουρία - Media

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ  Άνχελ Γκουρία και με εμπειρογνώμονες του Οργανισμού, θα έχει σήμερα στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας.

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ  Άνχελ Γκουρία και με εμπειρογνώμονες του Οργανισμού, θα έχει σήμερα  στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο υφυπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΟΣΑ, σήμερα το πρωί  ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση εργασίας με τους εμπειρογνώμονες και τον Άνχελ Γκουρία. Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου προς τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στο Παρίσι, ο ΟΟΣΑ οργανώνει και συνάντηση με στελέχη του Οργανισμού, αλλά και εξωτερικούς προσκεκλημένους. Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σχετικά με τη: «Μεταρρύθμιση της Ελλάδας μέσα σε μια Ευρώπη που αλλάζει», προκειμένου να αποκατασταθεί η δημόσια διοίκηση για να αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή και να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη.

Την Παρασκευή, ο κ. Τσίπρας μεταβαίνει στις Βρυξέλλες όπου θα συναντηθεί διαδοχικά με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς (08:30 Μάρτιν Σουλτς), τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ (09:30) και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζο (11:30).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10