search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:27
MENU CLOSE

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έχει οικολογικές ευαισθησίες (Photos)

12.03.2015 12:27
Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έχει οικολογικές ευαισθησίες (Photos) - Media

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο δώρισε 50.000 δολάρια για το γύρισμα ενός ντοκιμαντέρ με θέμα τις φάλαινες που λέγεται «Lonely Whale» 

Τις τελευταίες μέρες απασχολεί την επικαιρότητα λόγω της σχέσης του με την Ριάνα. Να όμως, που τώρα που αποκαλύπτεται μια ευαίσθητη πλευρά του δημοφιλούς ηθοποιού. Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο δώρισε 50.000 δολάρια για το γύρισμα ενός ντοκιμαντέρ με θέμα τις φάλαινες που λέγεται «Lonely Whale» και σκηνοθετεί ο Τζός Ζίμαν.

Παραγωγός είναι ο ηθοποιός Άντριαν Γκρένιερ, ο οποίος μάλιστα, για να πραγματοποιήσει το ντοκιμαντέρ «Lonely Whale» επέλεξε τη μέθοδο crowdfunding και ξεκίνησε μια καμπάνια χρηματοδότησης στο Kickstarter. Ο στόχος ήταν να μαζευτούν 300.000. Σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας μια πλατφόρμας, όπως το kickstarter, αν δεν συγκεντρωθεί το αιτούμενο ποσό, η καμπάνια δεν έχει αποτέλεσμα. Έτσι, ο ντι Κάπριο έσωσε την καμπάνια του συναδέλφου του καθώς προσέφερε τα χρήματα είκοσι ώρες πριν το deadline. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 334.213 δολάρια. 

Ο Άντριαν Γκέρνιερ είναι ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30