search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:57
MENU CLOSE

Έκανε δώρο στην κοπέλα του αυξητική στήθους και τον «πλάκωσε» στο ξύλο (Photos)

12.03.2015 17:27
Έκανε δώρο στην κοπέλα του αυξητική στήθους και τον «πλάκωσε» στο ξύλο (Photos) - Media

Αιτία χωρισμού ενός ζευγαριού αποτέλεσε μια πλαστική στήθους, την οποία αποφάσισε να κάνει δώρο ο 26χρονος Γουάνγκ Τσεν στην 24χρονη σύντροφό του, Γουέν Τινγκ, την ημέρα των γενεθλίων της.

Αιτία χωρισμού ενός ζευγαριού αποτέλεσε μια πλαστική στήθους, την οποία αποφάσισε να κάνει δώρο ο 26χρονος Γουάνγκ Τσεν στην 24χρονη σύντροφό του, Γουέν Τινγκ, την ημέρα των γενεθλίων της. Όμως, η Τινγκ δεν αντέδρασε όπως περίμενε ο 26χρονος.

Του έριξε μια γροθιά στο κεφάλι, τον κλώτσησε και στην συνέχεια τον εγκατέλειψε.

Ένας φίλος του Τσεν, ο 25χρονος Παλ Λι Γου,  που είχε αναλάβει να τραβήξει φωτογραφίες από την αντίδραση της συντρόφου του φίλου του, περιέγραψε το περιστατικό:

«Η Τινγκ ξεκίνησε να φωνάζει ότι δεν έχει προσβληθεί ποτέ τόσο πολύ στη ζωή της και ότι αν δεν του άρεσε το στήθος της, να πάει να γ@μ…θει.

Εκείνος απολογήθηκε λέγοντας ότι το στήθος της είναι υπέροχο, αλλά νόμιζε πως θα της άρεσε ένα μεγαλύτερο. Τότε ήταν που τον χτύπησε κι έφυγε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:55