search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:08
MENU CLOSE

Τελείωσε το μαρτύριο

08.12.2010 01:35
Τελείωσε το μαρτύριο - Media

Ο Παναθηναϊκός έριξε αυλαία στην εφετινή κάκιστη παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ με ια ακόμη ήττα. Η Κοπεγχάγη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα τραγικά λάθη των «πράσινων» και πήρε δίκαια τη νίκη με 3-1 και ακόμη πιο δίκαια την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός έριξε αυλαία στην εφετινή κάκιστη παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ με ια ακόμη ήττα. Η Κοπεγχάγη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα τραγικά λάθη των «πράσινων» και πήρε δίκαια τη νίκη με 3-1 και ακόμη πιο δίκαια την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Οι Δανοί προηγήθηκαν στο 26’ με τον Βίνγκαρντ χωρίς να έχουν άλλη ευκαιρία και διπλασίασαν στο 50’ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Γκρόνκιερ. Το 3-0 έγινε στο 73’ με αυτογκόλ του Σισέ και το γκολ της τιμής πέτυχε ο Καντέ στις καθυστερήσεις.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-0 την Ρούμπιν και πήρε την πρώτη θέση στο γκρουπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:07