search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:39
MENU CLOSE

Οι Γερμανοί χάνουν την πίστη τους στην Ελλάδα

13.03.2015 08:46
Οι  Γερμανοί χάνουν την πίστη τους στην Ελλάδα - Media

Το 52% των Γερμανών πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από την ευρωζώνη, ενώ το 40% των Γερμανών πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει μέρος της ευρωζώνης.

Το 52% των Γερμανών πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από την ευρωζώνη, ενώ το 40% των Γερμανών πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει μέρος της ευρωζώνης, σύμφωνα με το πολιτικό βαρόμετρο της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF που δημοσιεύεται σήμερα.

Επιπλέον, η πλειονότητα των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι σοβαρή απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους.

Σύμφωνα με το ZDF η συμπεριφορά της ελληνικής κυβέρνησης στην κρίση του ευρώ, ώθησε τους Γερμανούς στην επανεξέταση του θέματος. Έτσι λοιπόν σε αντίθεση με την προηγούμενη μέτρηση πριν από εβδομάδες καταγράφονται τα εξής: Ενώ το Φεβρουάριο ήταν στο 52% τώρα μόνο το 40% των Γερμανών πιστεύει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ, ενώ 52% πιστεύει πλέον ότι η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από την ευρωζώνη τη στιγμή που τον Φεβρουάριο το ποσοστό αυτό ήταν της τάξης του 41%.
 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33