search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:43
MENU CLOSE

Το ξέσπασμα της αδερφής της Νάντιας Βαλαβάνη: «Ντροπή να πιάνετε στο στόμα σας μια αγωνίστρια»

13.03.2015 10:12
Απίστευτο «άδειασμα» στη Βαλαβάνη: Μη μου κουνάς το δάχτυλο γιατί μου γυρίζει το μάτι - Media

Με ανάρτησή της στο Facebook η γνωστή ψυχολόγος και αδερφή της Νάντιας Βαλαβάνη, Τερέζα επιτίθεται σε εκείνους που άσκησαν κριτική στη βουλευτή για τις καταθέσεις της στο εξωτερικό αλλά και την επιλογή της να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Με ανάρτησή της στο Facebook η αδερφή της Νάντιας Βαλαβάνη, Τερέζα επιτίθεται σε εκείνους που άσκησαν κριτική στη βουλευτή για τις καταθέσεις της στο εξωτερικό αλλά και την επιλογή της να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Όλη η ανάρτηση της Τερέζας Βαλαβάνη:

«Μένω άφωνη από το μένος και την κακία, που αναρτάται στο διαδίκτυο από μικρόψυχους ανθρώπους, που ψάχνουν να “κατασπαράξουν” αποδεδειγμένους αγωνιστές της αριστεράς, διαστρεβλώνοντας αλήθειες.

Κανείς δεν έγραψε ότι η Νάντια ήταν 9 μέρες στο πόδι με πνευμονία χωρίς να την εξετάσει γιατρός, διακινδυνεύοντας την ζωή της για το πόστο που έχει αναλάβει. Ότι από την δουλειά της σαν ασφαλίστρια δικαιούται δωρεάν περίθαλψη σε ιδιωτικά κέντρα από την ιδιωτική ασφάλεια υγείας, που πληρώνει τόσα χρόνια.

Ότι τα χρήματα για τα οποία την κατηγορούν ότι έχει, είναι η νόμιμη κληρονομιά της από το οικογενειακό ξενοδοχείο, που δημιούργησαν οι αυτοδημιούργητοι γονείς της μοχθώντας δεκαετίες σκληρά. Ότι οι 14.000 χάρτινες λίρες Αγγλίας, που αποτελούν τις καταθέσεις της στο εξωτερικό, είναι χρήματα που περίσευσαν από τις σπουδές του γιού της στην Αγγλία.

Είναι έγκλημα που ο πατέρας της δημιούργησε περιουσία, αυτοδημιούργητος, χωρίς καμία βοήθεια; Το ευχαριστώ για την αντιστασιακή του δράση επί δικτατορίας Μεταξά και κατά τον πόλεμο, που πολέμησε σαν κομάντος και κατάσκοπος των συμμάχων στην Μέση Ανατολή ήταν να τον στείλουν φυλακή και εξορία. Το ίδιο τώρα ο “όχλος” είναι έτοιμος να καταπιεί την Νάντια, που 20χρονη όταν της έκαναν φάλαγγα ούτε καν έδειχνε πόσο πονούσε και είχε το σθένος ν’ αντιμετωπίσει τους βασανιστές της χωρίς καμιά διαμαρτυρία. Ντροπή να πιάνετε στο στόμα σας μια αγωνίστρια, που δεν μπορείτε να της μοιάσετε ούτε στο μικρό της δακτυλάκι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:42