search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:24
MENU CLOSE

Ξεκινάει το 17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

13.03.2015 14:58
Αυτός είναι ο πλουσιότερος καλλιτέχνης της hip-hop για το 2017 - Media

Το 17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου Αιώνα ανοίγει αυλαία με την μεγάλη πρεμιέρα «Επειχήρηση Χιπ Χοπ» του Μπριν Έβανς

Το 17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου Αιώνα ανοίγει την αυλαία του σήμερα, Παρασκευή με την μεγάλη πρεμιέρα «Επειχήρηση Χιπ Χοπ» του Μπριν Έβανς. Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 13 Μαρτίου μέχρι τις 22 Μαρτίου, με τις προβολές των ταινιών τεκμηρίωσης απ’ όλο τον κόσμο να πραγματοποιούνται στις αίθουσες Ολύμπιον, Παύλος Ζάννας, Τζον Κασσαβέτης – Σταύρος Τορνές, Φρίντα Λιάππα και Τώνια Μαρκετάκη.

Το ντοκιμαντέρ του Μπριν Εβανς «Επιχείρηση Χιπ Χοπ» ακολουθεί τα χορευτικά βήματα μιας όχι και τόσο συνηθισμένης ομάδας χορευτών. Πρόκειται για ηλικιωμένους χιπ χόπερς από τη Νέα Ζηλανδία οι οποίοι προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χιπ Χοπ στο Λας Βέγκας, σε ένα ταξίδι που θα αλλάξει τις ζωές τους. Ένα ντοκιμαντέρ που υμνεί τη χαρά της ζωής, επιβεβαιώνοντας ένα κλισέ πέρα για πέρα αληθινό: ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Κατά τη διάρκειά του, το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης εντάσσει στο πολυσυλλεκτικό πρόγραμμά του αφιερώματα, παράλληλες εκδηλώσεις, ημερίδες και φόρουμ επικοινωνίας και συζήτησης με σκοπό να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει το κοινό, γύρω από κρίσιμες θεματικές που απαιτούν την κριτική στάση και την ενεργή συμμετοχή του.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:11