search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:42
MENU CLOSE

Η παράξενη ιστορία του ανθρώπου που μεθούσε χωρίς να πίνει! (Video)

13.03.2015 18:57
Ποδόσφαιρο με μεθυσμένους – Όποιος έβαζε γκολ και δεν είχε πιει ένα μπουκάλι αλκοόλ, το γκολ ακυρωνόταν (Video)  - Media

Δείτε την παράξενη ιστορία του ανθρώπου που μεθούσε χωρίς να πίνει αλκοόλ. Στα 33 του, ο δραστήριος Βρετανός Νικ Χες ξεκίνησε να εμφανίζει τα συμπτώματα μέθης χωρίς να έχει πιει αλκοόλ.

Δείτε την παράξενη ιστορία του ανθρώπου που μεθούσε χωρίς να πίνει αλκοόλ. Στα 33 του, ο δραστήριος Βρετανός Νικ Χες ξεκίνησε να εμφανίζει τα συμπτώματα μέθης χωρίς να έχει πιει αλκοόλ. Η σύζυγός του έκανε μια μεγάλη έρευνα για να ανακαλύψει την αλήθεια που κρυβόταν πίσω από αυτό.

Και η αλήθεια αυτή ονομάζεται σύνδρομο αυτο-ζυθοποιείου (Auto-brewery syndrome), κατά το οποίο οι υδατάνθρακες που προσλαμβάνει ο οργανισμός από τα σάκχαρα των τροφών μετατρέπονται σε αλκοόλ.

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη ιστορία:

Πηγή: Videoman.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:40