search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:21
MENU CLOSE

Μπαρμπόσα: Προκλητικοί οι παίχτες του Ολυμπιακού και ο Περέιρα

14.03.2015 17:15
Μπαρμπόσα: Προκλητικοί οι παίχτες του Ολυμπιακού και ο Περέιρα - Media

Στην προκλητική συμπεριφορά του προπονητή και των παιχτών του ολυμπιακού απέδωσε τα έκτροπα του Ολυμπιακού σταδίου, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Έλντερ Μπαρμπόσα.

Στην προκλητική συμπεριφορά του προπονητή και των παιχτών του ολυμπιακού απέδωσε τα έκτροπα του Ολυμπιακού σταδίου, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Έλντερ Μπαρμπόσα.

Μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα «A bola» ανέφερε: «Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί όλο αυτό, αλλά οι οπαδοί προκλήθηκαν. Η κίνηση του Βίτορ Περέιρα; Ήταν μόνο μία ανάμεσα σε τόσες, δεν θέλω να αναφέρω ονόματα. Ήταν, πέρα από τους πανηγυρισμούς. Οι παίκτες έκαναν προκλητικές κινήσεις. Οι άνθρωποι δεν σκέφτηκαν τις συνέπειες. Αλλά ναι, δεν ήταν η καλύτερη συμπεριφορά από τους οπαδούς μας».

Τέλος, ανέφερε ότι μπορεί ο Περέιρα να θωρείται από κάποιους τολμηρός ωστόσο οι οπαδοί των αντίπαλων ομάδων δεν έχουν την ίδια άποψη:

«Αντιμετωπίζεται από τους οπαδούς του Ολυμπιακού σαν τολμηρός, σαν κάποιος που δεν φοβάται τίποτα, αλλά για τους οπαδούς άλλων ομάδων σαν τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αντιμετωπίζεται σαν προκλητικός».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:13