search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:40
MENU CLOSE

Ινδία: Ομαδικός βιασμός 70χρονης καλόγριας από εξαγριωμένο όχλο

14.03.2015 18:34
Ινδία: Ομαδικός βιασμός 70χρονης καλόγριας από εξαγριωμένο όχλο - Media

Μια ηλικιωμένη καλόγρια, ηλικίας πάνω από 70 ετών, βιάστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο σχολείο ενός μοναστηριού γυναικών στην ανατολική Ινδία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Μια ηλικιωμένη καλόγρια, ηλικίας πάνω από 70 ετών, βιάστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα όταν τουλάχιστον πέντε πρόσωπα εισέβαλαν στο σχολείο ενός μοναστηριού γυναικών στην ανατολική Ινδία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η ομάδα των αγνώστων ανδρών προέβη σε βανδαλισμούς στο σχολείο και κατόπιν ένα μέλος της διέπραξε τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της καλόγριας, δήλωσε ο Αμπίτζιτ Μπίσουας, ένας αστυνομικός στη Δυτική Βεγγάλη, όπου αναφέρθηκε το έγκλημα. Ο ίδιος διευκρίνισε πως το θύμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο κι ότι ουδείς έχει συλληφθεί μέχρι στιγμής.

Ο επικεφαλής της κυβέρνησης του κρατιδίου της Δυτικής Βεγγάλης, όπου βρίσκεται το σχολείο, καταδίκασε την επίθεση και διαβεβαίωσε ότι θα αναληφθεί «άμεση, σθεναρή δράση» από μέρους των αρχών.

Ο θάνατος μιας φοιτήτριας έπειτα από τον βάρβαρο βιασμό της στο Νέο Δελχί το 2012 είχε προκαλέσει κατακραυγή στη χώρα και διεθνώς και ενέτεινε τις πιέσεις για την ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης στην Ινδία, όπου τα εγκλήματα σε βάρος γυναικών είναι διαδεδομένα, αλλά η εκδίκαση των υποθέσεων συχνά διαρκεί χρόνια.

Πριν από μερικές ημέρες ένας όχλος πολλών χιλιάδων ανθρώπων εισέβαλε σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στη βορειοανατολική Ινδία, έσυρε έναν ύποπτο για βιασμό από το κελί του στο εξωτερικό του σωφρονιστικού ιδρύματος και τον λιντσάρισε μέχρι θανάτου σε δημόσια θέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:39