search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:50
MENU CLOSE

Η Βέφα επιστρέφει στην τηλεόραση;

16.03.2015 07:14
To ρατσιστικό παραλήρημα της Βέφας Αλεξιάδου για τη σημαιοφόρο με τη μαντίλα - Media

Μετά από τέσσερα χρόνια η Βέφα Αλεξιάδου φαίνεται πως επιστρέφει στη μικρή οθόνη, καθώς η «εθνική μας μαγείρισσα» συζητά με το Epsilon προκειμένου να παρουσιάσει μια νέα έκπομπη.

Μετά από τέσσερα χρόνια η Βέφα Αλεξιάδου φαίνεται πως επιστρέφει στη μικρή οθόνη, καθώς η «εθνική μαγείρισσα» συζητά με το Epsilon προκειμένου να παρουσιάσει μια νέα έκπομπη.

Η ίδια δηλώνει στην Δήμητρα Δάρδα, στην Espresso: «Έκανα μια πρώτη κουβέντα με τον σταθμό και συμφωνήσαμε να κάνουμε ένα νέο ραντεβού τις προσεχείς μέρες. Προηγείται το μνημόσυνο για τις σαράντα μέρες από τον θάνατο της Άντζυς, γι’ αυτό ζήτησα παράταση χρόνου. Αυτό που πρότεινα ήταν να εμφανίζομαι κάθε Σαββατοκύριακο».

Συγκινημένη θυμάται την κόρη της Αλεξία: «Τι ωραία θα ήταν να έχω κοντά μου την Αλεξία και να μαγειρέψουμε μαζί. Αλλά δεν ζει το κοριτσάκι μου. Τι όμορφες εκπομπές έχουμε κάνει! Σε μισή ώρα φτιάχναμε δύο φαγητά! Για μένα η δουλειά είναι φάρμακο για την ψυχή μου και μόνο έτσι μπορώ να ξεχνάω για λίγο τον πόνο, γιατί με απορροφά πλήρως. Και μου δίνει χαρά, γιατί αυτό που κάνω το αγαπώ. Δεν είναι επάγγελμα για μένα η μαγειρική, είναι αγάπη».

Η 54χρονη κόρη της Βέφας, Άντζυ, νικήθηκε από τον καρκίνο στα μέσα Φεβρουαρίου. Τέσσερις μήνες νωρίτερα η 41χρονη κόρη της Αλεξία “έφυγε” ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς. «Ήξερα πόσο άρρωστη ήταν η Άντζυ. Το πάλεψε σκληρά, με δύναμη και χαμόγελο, γιατί δεν ήθελε να μας στεναχωρεί. Κάπου μέσα μου ήμουν προετοιμασμένη πως ζύγωνε η δύσκολη ώρα. Αλλά το ξαφνικό είναι το χειρότερο. Ο Θεός όμως μου δίνει δύναμη, με κρατάει όρθια, με στηρίζει», τονίζει.

Πηγή: zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:49