search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:42
MENU CLOSE

Που ακριβώς στον κόσμο βρίσκεται ο Πούτιν;

16.03.2015 09:08
Που ακριβώς στον κόσμο βρίσκεται ο Πούτιν; - Media

Σε δημοσίευμα με τον τίτλο «Που ακριβώς στον κόσμο βρίσκεται ο Πούτιν;» ο βρετανικός Independent εκφράζει την απορία όλων. Πού έχει εξαφανιστεί ο Ρώσος πρόεδρος; Τι συμβαίνει; Μήπως είναι άρρωστος; 

Σε δημοσίευμα με τον τίτλο «Που ακριβώς στον κόσμο βρίσκεται ο Πούτιν;» ο βρετανικός Independent εκφράζει την απορία όλων. Πού έχει εξαφανιστεί ο Ρώσος πρόεδρος; Τι συμβαίνει; Μήπως είναι άρρωστος; Γιατί ακύρωσε προγραμματισμένες συναντήσεις με τους ηγέτες του Καζακστάν και της Λευκορωσίας την περασμένη εβδομάδα;

 

Στο άρθρο αναφέρονται σενάρια για τι μπορεί να συμβαίνει στον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Είναι άρρωστος, καθώς ανέβαλε τη συνάντηση με τον ηγέτη του Καζακστάν.

Είναι σοβαρά άρρωστος, καθώς δεν παρέστη στην ετήσια συνάντηση με τους επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας. Ο εκπρόσωπος του Νμίτρι Πεσκόφ είπε ότι «ο Πούτιν είναι τόσο υγιής και δυνατός, ώστε με τη χειραψία του σπάει κόκαλα».

Τον έχουν καθαιρέσει και έχουν αναλάβει την εξουσία οι επικεφαλής της ασφάλειας.

Βρίσκεται σε ερωτικό καταφύγιο με τη «σύντροφό του Αλίνα Καμπάγεβα η οποία πρόσφατα έφερε στον κόσμο τον «καρπό του έρωτά τους»

Βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Κάνει πολύ τζούντο. Συναθλητής του είπε χθες ότι ο Πούτιν πάσχει από δισκοπάθεια λόγω τραυματισμού στο τζούντο. «Είναι λογικό να δείχνει σημάδια έντασης. Είναι 62χρονών. Στη Ρωσία κανείς δεν μιλάει για τα προβλήματά του γιατί έχει την εικόνα του σκληρού, ενεργητικού προέδρου που δεν αρρωσταίνει ποτέ» είπε.

Κρύβεται από μια επικοινωνιακή καταστροφή.

Και το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως ενδεχομένως δεν ισχύει κανένα σενάριο από τα προαναφερόμενα, καθώς θα φανεί από το αν ο πρόεδρος της Ρωσίας θα συναντήσει σήμερα στην Αγία Πετρούπολη τον πρόεδρο του Κιργιζιστάν.

 

Στο μεταξύ ένα άλλο σενάριο για την «τύχη» του Πούτον δημοσιεύει η αυστριακή εφημερίδα «Kurier», που αναφέρει ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει σοβαρό πρόβλημα με τη μέση του, οι πόνοι είναι αφόρητοι και γι’ αυτό το λόγο μετέβη στη Μόσχα εξειδικευμένος γιατρός για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Πάντως, η εφημερίδα Kurier δεν κατονόμασε το γιατρό, ούτε επικαλέστηκε κάποια πηγή στο δημοσίευμα, το οποίο σημειώνεται εν μέσω της συνεχιζόμενης σεναριολογίας σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Πούτιν.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δεν απάντησε σε τηλεφωνική κλήση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters για να σχολιάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα της Kurier.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24