search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:00
MENU CLOSE

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη (Video)

16.03.2015 10:27
Οι κατηγορίες εναντίον των υβριστών του Γιακουμάκη – Για βιασμό και θανατηφόρο επίθεση είχε συλληφθεί παλιότερα ο ένας από τους δράστες! - Media

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατος του Β. Γιακουμάκη, προήλθε από το μοναδικό τραύμα που έφερε, δηλαδή αυτό στον δεξιό του καρπό. “Με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία πιθανώς υπάρχει αυτοχειρία” λέει ιδιωτικός ερευνητής, που βρίσκεται στο σημείο

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατος του Β. Γιακουμάκη, προήλθε από το μοναδικό τραύμα που έφερε, δηλαδή αυτό στον δεξιό του καρπό.  

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας. Ο αριστερόχειρας ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, φέρεται να έχει προκαλέσει τραύμα στον εαυτό του, στον δεξιό καρπό με το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα του, ενώ η ημέρα θανάτου, ταυτίζεται με εκείνη της εξαφάνισης, δηλαδή την 6η Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εάν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη από την εισαγγελία για την αστυνομία η έρευνα σταματάει εδώ.

Το πτώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, βρέθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί της Κυριακής, από ζευγάρι που έκανε περίπατο στην περιοχή, δίπλα από τη λίμνη Παμβώτιδα, κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή. Η σορός έχει βρεθεί σε προχωρημένη σήψη, με σημάδια από επιθέσεις άγριων ζώων.

Ο αδικοχαμένος νέος, εθεάθη για τελευταία φορά –μέσω κάμερας βενζινάδικου- την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, να φεύγει από τη σχολή του με γρήγορο βήμα, με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης. Στην κάμερα, δεν υπήρχε σημείο που να τον δείχνει να επιστρέφει. Ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης, είχε φύγει από το δωμάτιό του, στην εστία της σχολής, χωρίς να πάρει μαζί του προσωπικά του αντικείμενα.

Η δήλωση του ιδιωτικού ερευνητή που βρίσκεται στο σημείο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:59