search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:45
MENU CLOSE

Ραχήλ VS Καμμένου: Το μόνο που κάνει είναι ταξιδάκια με Απάτσι και φρεγάτες για να βγάζει selfie

16.03.2015 12:59
Άθλια ρατσιστική επίθεση της Ραχήλ Μακρή προς Αντετοκούνμπο  - Media

Επίθεση εξαπέλυσε για άλλη μια φορά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή εναντίον του υπουργού εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ, κατηγορώντας τους για απραξία στις διαπραγματεύσεις και απέδωσε την έντονη δραστηριότητα του στην επιθυμία του για selfie φωτογραφίες.

Επίθεση εξαπέλυσε για άλλη μια φορά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή εναντίον του υπουργού εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ, κατηγορώντας τους για απραξία στις διαπραγματεύσεις και απέδωσε την έντονη δραστηριότητα του στην επιθυμία του για selfie φωτογραφίες..

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, η Ραχήλ Μακρή ανέφερε:

«Δεν τον είδα να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις τον κ. Καμμένο ούτε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτό που βλέπω είναι ένα κυνηγητό για τη συμμετοχή τους στον κομματικό μηχανισμό με κάθε τρόπο, δηλαδή βλέπω ένα κυνήγι καρέκλας και το οποίο δεν μου φαίνεται και καθόλου περίεργο, γιατί υπήρξα σε αυτό τον χώρο και γνωρίζω πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία και αυτό που βλέπω είναι ταξιδάκια με Απάτσι και με φρεγάτες που δεν ξέρω και πόσα κοστίζουν αυτά στον ελληνικό λαό, προκειμένου να βγάζει ο κ. Καμμένος selfie. Δεν έχω δει ούτε προτάσεις ούτε θέσεις ούτε βέβαια τη συμμετοχή τους στις διαπραγματεύσεις. Αν τους είδατε εσείς, πείτε το και σε εμένα.»

Ερωτηθείσα δε, για τη στάση που θα τηρήσει κατά την ψήφιση των νομοσχεδίων τόνισε: «είμαι ξεκάθαρη στις θέσεις, τις οποίες εκφράζω και έχω πει επανειλημμένως ότι αν εγώ κρίνω, ότι αύριο έρχονται διατάξεις για να τις ψηφίσω, οι οποίες αφορούν μέτρα αρνητικά, όπως αυτά που μας παραπέμπουν στο παρελθόν, για μισθούς, συντάξεις, περικοπές ή για αυτά πού βλάπτουν το Δημόσιο, πράξεις πού βλάπτουν το δημόσιο συμφέρον, να είστε σίγουροι ότι και θα τα καταψηφίσω και θα με ακούσετε να ασκώ κριτική αρνητική βέβαια εναντίον αυτής της κυβέρνησης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:45