search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:37
MENU CLOSE

Οι πιο περιζήτητοι εργένηδες του κόσμου- Δισεκατομμυριούχοι πριν τα 40!

16.03.2015 18:03
Οι πιο περιζήτητοι εργένηδες του κόσμου- Δισεκατομμυριούχοι πριν τα 40! - Media

Οι 46 νεαροί σύγχρονοι κροίσοι βρίσκονται ήδη στη λίστα Forbes και οι τραπεζικές τους καταθέσεις μετρούν δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι 46 νεαροί σύγχρονοι κροίσοι βρίσκονται ήδη στη λίστα Forbes και οι τραπεζικές τους καταθέσεις μετρούν δισεκατομμύρια δολάρια.

Δεν έχουν καν συμπληρώσει το 40 ό έτος της ηλικίας τους ενώ απέκτησαν την τεράστια περιουσία τους μόνο από μία έξυπνη ιδέα!

Ο Brian Chesky είναι μόλις  33 ετών και η περιουσία του ανέρχεται στα  1,9 δισ. Δολάρια. Πρόκειται για τον συνιδρυτή  της διαδικτυακής πλατφόρμας ενοικίασης κατοικιών Airbnb την οποία έχουν χρησιμοποιήσει 30 εκατομμύρια άνθρωποι..
Η ιδέα να νοικιάζεις σπίτι οπουδήποτε στον κόσμο σε πολύ καλύτερες τιμές από ένα ξενοδοχείο και με καλύτερες παροχές κέρδισε το κοινό  που έχει πλέον  κατά μέσον όρο 60.000 κρατήσεις καθημερινά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το  2011 ο πρίγκιπας Χανς Ανταμ Β΄προσέφερε μέσω της πλατφόρμας το πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν προς ενοικίαση έναντι 70.000 δολαρίων τη βραδιά, ενώ πλέον το δίκτυο περιλαμβάνει 800.000 και πλέον καταχωρήσεις σε περισσότερες από 190 χώρες.

Ο Ryan Graves ο οποίος μόλις συμπλήρωσε τα  31 του χρόνια μετράει στον τραπεζικό του λογαριασμό  1,4 δισ.δολάρια.Είναι ο συνιδρυτής των  επιχειρησιακών λειτουργιών της εταιρείας διαδικτυακής μίσθωσης οχημάτων και ταξί Uber.Στον Γκρέιβς οφείλει η Uber και την παρουσία της σε 55 διαφορετικές χώρες, καθώς, ως επικεφαλής παγκόσμιων επιχειρησιακών λειτουργιών, είναι υπεύθυνος για την επέκτασή της σε όλο τον κόσμο.

 

Η παρέα των νεαρών κροίσων έχει και άρωμα γυναίκας , την Elizabeth Holmes, 31
με περιουσία 4,5 δισ. δολάρια.Η όμορφη Ελίζαμπεθ η οποία είναι ιδρύτρια της εταιρείας βιοτεχνολογίας Theranos είχε μία φοβία με τους βελόνες! Αυτή η φοβία της ήταν που την έκανε όχι μόνο περιζήτητη για την ιδέα της αλλά και πλούσια σε μικρό χρονικό διάστημα. Δημιούργησε  επαναστατική μέθοδο αιμοληψίας, για την οποία το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ανεπαίσθητο τρυπηματάκι στο δάχτυλο και μερικές σταγόνες αίμα με τις οποίες μπορούν να διαγνωστούν από μια απλή αναιμία μέχρι καρκίνος. Η συγκεκριμένη διαδικασία ελαχιστοποιεί επίσης το κόστος καθώς κοστολογείται στα 2,99 δολάρια..

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:36