search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:55
MENU CLOSE

Μάρκους Σέντερ: «Ο Βαρουφάκης προφανώς δεν είπε την αλήθεια στην γερμανική τηλεόραση»

16.03.2015 19:04
Μάρκους Σέντερ: «Ο Βαρουφάκης προφανώς δεν είπε την αλήθεια στην γερμανική τηλεόραση» - Media

«Εμπιστεύομαι την έρευνα της σύνταξης της εκπομπής του Γκίντερ Γιάουχ. Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Βαρουφάκης προφανώς δεν είπε την αλήθεια στην γερμανική τηλεόραση», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας, Μάρκους Σέντερ.

«Εμπιστεύομαι την έρευνα της σύνταξης της εκπομπής του Γκίντερ Γιάουχ. Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Βαρουφάκης προφανώς δεν είπε την αλήθεια στην γερμανική τηλεόραση», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας, Μάρκους Σέντερ, ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή του Γκίντερ Γιάουχ κατά την οποία προβλήθηκε βίντεο από ομιλία του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο κατήγγειλε ως παραποιημένο.

Αυτό είναι πρόβλημα για την αξιοπιστία ολόκληρης της ελληνικής κυβέρνησης, προσθέτει ο κ. Σέντερ μιλώντας στην Handelsblatt και τονίζει ότι «γίνεται κάθε μέρα όλο και δυσκολότερο να δεχθούμε τον κ. Βαρουφάκη ως σοβαρό διαπραγματευτικό εταίρο». Με την εμφάνιση του Βαρουφάκη στην τηλεόραση, «η αξιοπιστία του κλονίστηκε για μία ακόμη φορά. Ο υπουργός προφανώς δεν έχει αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης. Αυτό το βλέπει κανείς και από το γεγονός ότι με όλο και νέες προτάσεις προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα χρέους της χώρας του, αντί να εφαρμόσει επιτέλους τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις», τόνισε ο Βαυαρός πολιτικός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:55