search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:54
MENU CLOSE

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 17-03-2015

17.03.2015 06:25
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 17-03-2015 - Media

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Στο Βερολίνο επειγόντως”

Η εφημερίδα γράφει ότι “λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στο Βερολίνο, όπου θα έχει ίσως την κρισιμότερη από τις έως τώρα επαφές του, με την Ανγκελα Μέρκελ”.

ΕΘΝΟΣ: “Παράθυρο συνεννόησης με το Βερολίνο”

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “παράθυρο συνεννόησης ανοίγει μετά την πρόσκληση της Ανγκ. Μέρκελ στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα να επισκεφθεί το Βερολίνο. Η συνάντηση στις 23 Μαρτίου έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή και αναμένεται να τεθούν όλα τα ζητήματα”.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: “Κόκκινα φεγγάρια και «πυρηνικό πλήγμα κατά της Ρωσίας»!!!”

Σύμφωνα με την εφημερίδα “στις 20 Μαρτίου του 2015, ημέρα Παρασκευή, έχουμε την ολική έκλειψη ηλίου! Κάποιοι πιστεύουν ότι… οι σιωνιστές ετοιμάζουν κάτι πολύ κακό, το οποίο θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια των τεσσάρων «κόκκινων φεγγαριών»!”.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “1 εκατ. ραβασάκια για ρύθμιση-εξπρές με εκπτώσεις”

Η εφημερίδα γράφει ότι “καλούνται από την Πέμπτη οι οφειλέτες του Δημοσίου να εξοφλήσουν το σύνολο ή μέρος του αρχικού χρέους διαγράφοντας αντίστοιχο ποσοστό σε προσαυξήσεις ή πρόστιμα. Οσοι δεν ανταποκριθούν απειλούνται με κατασχέσεις σε περιουσιακά στοιχεία και εισοδήματα”.

ΕΣΤΙΑ: “Το γαϊτανάκι του κ. Βαρουφάκη”

Η εφημερίδα τονίζει “με άλλα λόγια, ο κ. Βαρουφάκης έχει αυτοεμπλακεί σε ένα γαϊτανάκι εμφανίσεων και συνεντεύξεων, όπου συνήθως διαψεύδει ή αναδιατυπώνει ό,τι έχει μεταδοθεί στις προηγούμενες ή δηλώνει μετανοημένος για τις δημοσιευθείσες φωτογραφίες”.

Η ΑΥΓΗ: “Πολιτική λύση τώρα”

Σύμφωνα με την εφημερίδα “στο ανώτατο επίπεδο μεταφέρει ο πρωθυπουργός την πολιτική διαπραγμάτευση για το ελληνικό ζήτημα, καθιστώντας ακόμη μια φορά σαφές ότι δεν θα δεχτεί «πισωγύρισμα» της χώρας στη μνημονιακή περίοδο και δεν θα αφήσει χώρο να αναπτυχθούν εξωθεσμικά σενάρια σαν αυτά που διαφαίνεται ότι εξυφαίνουν σκληροπυρηνικοί ευρωπαϊκοί κύκλοι με στηρίγματα στο εσωτερικό τους κ. Σαμαρά και Βενιζέλο”.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: “Παρασκήνιο κορυφής”

Σύμφωνα με την εφημερίδα “η συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ κλείστηκε για τη Δευτέρα 23 Μαρτίου με πρωτοβουλία της καγκελαρίου, η οποία τηλεφώνησε στο Μαξίμου. Η κυβέρνηση όμως, προκειμένου να βρεθεί λύση σε πολιτικό επίπεδο, εντείνει τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις. Στόχος πριν από το ραντεβού στο Βερολίνο να υπάρξει συνάντηση του πρωθυπουργού, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής την Παρασκευή στις Βρυξέλλες, με τους Ανγκελα Μέρκελ, Φρανσουά Ολάντ και Μάριο Ντράγκι”.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “Δύσκολο ραντεβού στο Βερολίνο”

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι “«Παράθυρο ευκαιρίας» για την εξομάλυνση των σχέσεων της Αθήνας με το Βερολίνο, οι οποίες έχουν περιέλθει σε οριακό σημείο, αλλά και για τη δρομολόγηση λύσεων που θα τερματίσουν τη χρηματοδοτική ασφυξία της χώρας, αποτελεί η συνάντηση που θα έχει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη Γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ, κατόπιν προσκλήσεως της τελευταίας”.

Ο ΛΟΓΟΣ: “Ενέσεις ρευστότητας σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις”

Σύμφωνα με την εφημερίδα “στην άμεση ενίσχυση της ρευστότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μέσω της δημιουργίας Αναπτυξιακής Τράπεζας ή Ταμείου θα προχωρήσει η κυβέρνηση. Οπως προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Σταθάκης κατά την ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση με τη μέθοδο των μικροδανείων έως και 25.000 ευρώ μέσω της Αναπτυξιακής Τράπεζας ή Αναπτυξιακού Ταμείου που θα συσταθεί με αποκλειστικό στόχο την ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά”.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: “«Στρώνουν το έδαφος» για νέα μέτρα σε βάρος του λαού”

Η εφημερίδα αναφέρει ότι “σκηνικό προετοιμασίες του λαού όχι μόνο για αναστολή των ψίχουλων στην «ακραία φτώχεια», που υποσχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ακόμα και για νέα αντιλαϊκά μέτρα, στήνεται τις τελευταίες μέρες”.

ΤΑ ΝΕΑ: “Ολα για όλα με Μέρκελ. Συνάντηση 23 Μαρτίου στο Βερολίνο”

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “το πιο κρίσιμο ραντεβού μετά την εκλογική του νίκη θα έχει την επόμενη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αποδέχθηκε πρόσκληση της καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ να επισκεφθεί την καγκελαρία”.

Kontranews: “Καταπάτησε 27 στρέμματα ο Χαρδούβελης”

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ο γνωστός ντελάλης της τρόικας και υπουργός Οικονομικών του Σαμαρά, Γκίκας Χαρδούβελης, που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στο πανελλήνιο, μετά τις αποκαλύψεις για τη φυγάδευση των καταθέσεών του από την Ελλάδα, εμπλέκεται και σε νέο σκάνδαλο!”

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: “Χάος με τις δηλώσεις”

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “την ώρα που η κυβέρνηση αναζητά επειγόντως έσοδα για να ενισχύσει τα σχεδόν άδεια ταμεία του Δημοσίου, η επιχείρηση «Φορολογικές Δηλώσεις» βρίσκεται κυριολεκτικά στον «αέρα»”.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: “Πρόσκληση σε κρίσιμη στιγμή”

Η εφημερίδα τονίζει ότι “η από μακρού αναμενόμενη πρόσκληση από τη γερμανική κυβέρνηση ήρθε χθες. Η καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίον και προσκάλεσε να επισκεφθεί το Βερολίνο”.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:54