search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20
MENU CLOSE

Στο μέλλον με ρομποτική από μαθητές δημοτικού

17.03.2015 12:05
Στο μέλλον με ρομποτική από μαθητές δημοτικού - Media

Στο μέλλον με ρομποτική μας ταξιδεύουν οι μαθητές δημοτικού στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Στο μέλλον με ρομποτική μας ταξιδεύουν οι μαθητές δημοτικού στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Εμπειρία στην επιστήμη και την τεχνολογία με τη στήριξη του ΟΤΕ και της COSMOTE

Περισσότερες από 200 ομάδες από την περιφέρεια Αττικής έλαβαν μέρος στον ημιτελικό του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά δημοτικού, με θέμα «Η Δική μας Πόλη», που διοργανώνεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό WRO Hellas με την υποστήριξη του ΟΤΕ και της COSMOTE.  

Οι μικροί κατασκευαστές ρομποτικών μοντέλων εντυπωσίασαν με την ευρηματικότητα και δεξιοτεχνία περισσότερους από 2.000 παρευρισκομένους. Σε κάθε μία από τις δύο φάσεις του ημιτελικού συμμετείχαν 100 ομάδες και ο συναγωνισμός ήταν έντονος, αφού στον τελικό προκρίνονται τελικά μόλις 12 ομάδες.

Το ραντεβού για τους νικητές του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά δημοτικού έχει οριστεί για τις 28 Μαρτίου, όπου θα συμμετάσχουν 12 ομάδες από την Αττική και 10 ομάδες από την υπόλοιπη Ελλάδα. Εκτός από την πολύ σημαντική εμπειρία του διαγωνισμού, τα μέλη των τριών νικητριών ομάδων θα κερδίσουν laptops, tablets και φωτογραφικές μηχανές που προσφέρουν ο ΟΤΕ και η COSMOTE.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:20