search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:16
MENU CLOSE

Έγινε η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου – Με Απόλλωνα ο Ολυμπιακός

17.03.2015 13:57
Έγινε η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου – Με Απόλλωνα ο Ολυμπιακός - Media

Με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ενώ στο έτερο ζευγάρι της τετράδας του θεσμού θα αναμετρηθούν οι SKODA Ξάνθη με τον Ηρακλή.

Με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ενώ στο έτερο ζευγάρι της τετράδας του θεσμού θα αναμετρηθούν οι SKODA Ξάνθη με τον Ηρακλή.

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν το διήμερο 8-9 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 29-30 του ίδιου μήνα ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο (για 7η συνεχόμενη χρονιά) στις 16 Μαΐου.

Η ημερομηνία του τελικού δεν έχει «κλειδώσει» πάντως καθώς η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου έχει ζητήσει με σχετικό έγγραφο να μετατοπιστεί το παιχνίδι μία εβδομάδα αργότερα (23 Μαΐου), λόγω άλλων εκδηλώσεων που προγραμματίζονται για εκείνη την περίοδο σε αυτό.

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την παρουσία του σε τελικό Κυπέλλου για 39η φορά (είναι πολυνίκης με 26 κατακτήσεις ενώ έχει και 12 χαμένους τελικούς), ο Απόλλων Σμύρνης για 2η φορά (μετά τον χαμένο τελικό του 1996 με το βαρύ 1-7 από την ΑΕΚ) και ο Ηρακλής για 6η (1 φορά Κυπελλούχος και 4 φορές φιναλίστ), ενώ η SKODA Ξάνθη δεν έχει καταφέρει ποτέ να αγωνιστεί στον τελικό της διοργάνωσης.

 

Αναλυτικά τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός

Skoda Ξάνθη – Ηρακλής

 

Ζήτησε ντόπινγκ κοντρόλ η Ξάνθη

Πριν από την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης ο εκπρόσωπος της Skoda Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου, ζήτησε να γίνει ντόπινγκ-κοντρόλ σε όλες τις ομάδες ενόψει των ημιτελικών του Κυπέλλου και δεν υπήρχε κάποια διαφωνία από τους εκπροσώπους των άλλων τριών ομάδων. Μάλιστα ο Σάββας Θεοδωρίδης ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ για λογαριασμό του Ολυμπιακού τόνισε πως “εμείς ως Ολυμπιακός δεν έχουμε κανένα πρόβλημα”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12