search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:22
MENU CLOSE

Ο ΟΤΕ TV στηρίζει την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου

17.03.2015 14:28
Ο ΟΤΕ TV στηρίζει την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου - Media

Ο ΟΤΕ TV, χορηγός της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, στηρίζει το έργο της Ακαδημίας για την προώθηση της ελληνικής κινηματογραφίας και την ανάδειξη της εγχώριας παραγωγής

Ο ΟΤΕ TV, χορηγός της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, στηρίζει το έργο της Ακαδημίας για την προώθηση της ελληνικής κινηματογραφίας και την ανάδειξη της εγχώριας παραγωγής. Στην φετινή διοργάνωση των Κινηματογραφικών Βραβείων στις 30 Μαρτίου στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δράσεις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ο OTE TV για πρώτη χρονιά θεσπίζει το Βραβείο Κοινού OTE TV και καλεί τους φίλους του σινεμά να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ελληνική ταινία, στο www.otetvaward.gr.  

«Στον OTE TV στηρίζουμε τον ελληνικό κινηματογράφο και πιστεύουμε στις δυνατότητες των δικών μας δημιουργών. Μέσα από τη στήριξή μας στην Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, μέσα από τις συμπαραγωγές μας καθώς και άλλες πρωτοβουλίες, όπως η αποκατάσταση ιστορικών ταινιών, η συμμετοχή σε διεθνή φεστιβάλ και, φυσικά, το πρόγραμμα του αφιερωμένου στο ελληνικό σινεμά OTE CINEMA 3, θέλουμε να ενισχύουμε την αγάπη του κοινού για τις ελληνικές ταινίες», δήλωσε σχετικά ο Διευθυντής του ΟΤΕ TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.

Οι σινεφίλ που θα ψηφίσουν έως την Τετάρτη 25 Μαρτίου την αγαπημένη τους ταινία στο www.otetvaward.gr θα μπουν στην κλήρωση για μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής των Κινηματογραφικών Βραβείων 2015 της ΕΑΚ από κοντά. Η νικήτρια ταινία του Βραβείου Κοινού OTE TV θα ανακοινωθεί στην τελετή απονομής.  

Η τελετή απονομής των βραβείων θα προβληθεί αποκλειστικά στο ΟΤΕ CINEMA 1HD την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 19.00.

Τα Κινηματογραφικά Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου πραγματοποιούνται κάθε χρόνο με στόχο να αναδείξουν τις καλύτερες παραγωγές της χώρας μας και συγκεντρώνουν καταξιωμένους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων του ελληνικού κινηματογραφικού τομέα, καθώς και διεθνούς φήμης προσκεκλημένους από τον χώρο του σινεμά. Οι νικητές αναδεικνύονται έπειτα από ψηφοφορία των τακτικών και επίτιμων μελών της Ακαδημίας.

Επίσης, η Ακαδημία απονέμει τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα με σημαντική συνεισφορά στον κινηματογράφο, ενώ προτείνει στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού την ταινία που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Όσκαρ, στην κατηγορία καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Με 8 κανάλια κινηματογραφικά και με σειρές, ο ΟΤΕ TV προσφέρει πλούσιο πρόγραμμα με περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, από την παγκόσμια κινηματογραφική παραγωγή.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15