search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:08
MENU CLOSE

Παραλίγο να του κόψουν το πέος με τα δόντια!

18.03.2015 14:37
Παραλίγο να του κόψουν το πέος με τα δόντια! - Media

Τα γεννητικά του όργανα κινδύνευσε να χάσει ο 53χρονος Φλορίν Ιονίτα, όταν επιχείρησε να βιάσει μια φίλη της συζύγου του, κατά την διάρκεια ενός πικ-νικ, στην Μολδαβία.

Τα γεννητικά του όργανα κινδύνευσε να χάσει ο 53χρονος Φλορίν Ιονίτα, όταν επιχείρησε να βιάσει μια φίλη της συζύγου του, κατά την διάρκεια ενός πικ-νικ, στην Μολδαβία.

Η 49χρονη σύζυγός του, Μαρία, περιέγραψε το περιστατικό: «Ήμουν σ’ ένα πικ-νικ με τον σύζυγό μου και μερικούς φίλους και έφυγα για να μεταφέρω κάποιους από αυτούς στα σπίτια τους με το αυτοκίνητό μας, αφήνοντάς τον μόνο με μια φίλη. Όταν επέστρεψα, τον είδα με το παντελόνι πεσμένο, κρατώντας τα γεννητικά του όργανα και λέγοντας “Κάλεσε ένα ασθενοφόρο, θα μου ξεκολλήσει”».

Τότε ήταν που η 49χρονη έμαθε ότι ο άντρας της προσπάθησε να βιάσει την φίλη της. Ωστόσο, συγχώρησε τον σύζυγό της, λέγοντας ότι «προσπαθούσε να κάνει ότι προσπαθούν όλοι οι άντρες να κάνουν, αλλά όταν κάλεσα το ασθενοφόρο, τους είπα να μην βιαστούν».

Εκείνος είπε στην γυναίκα του ότι ήθελε μόνο να διασκεδάσει.

Εν τω μεταξύ, η φίλη κατήγγειλε τον άντρα στην αστυνομία για απόπειρα βιασμού, λέγοντας ότι νόμιζε πως το μόνο που μπορούσε να κάνει εκείνη τη στιγμή για να χάσει την… όρεξή του ήταν να τον δαγκώσει.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Αντριάν Γιόβμιρ, ανέφερε ότι η γυναίκα που δάγκωσε τον 53χρονο ήταν περίπου 24 ετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:08