search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:54
MENU CLOSE

Τα αίτια της μουσουλμανολαγνείας στην Ελλάδα

09.12.2010 03:38
Τα αίτια της μουσουλμανολαγνείας στην Ελλάδα - Media

Από τον Ρεπόρτερ του Δρόμου του «Π» Νεκτάριο Κατσιλιώτη. Το κείμενο δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία.

Τον περασμένο μήνα είδαμε από την τηλεόραση και τρομαξάμε από τον επιβλητικό αριθμητικό όγκο των ισλαμιστών που έκαναν Προσευχή (ναμάζ) μεταξύ του κέντρου της Αθήνας και των Προπυλαίων.

Από τον Ρεπόρτερ του Δρόμου του «Π» Νεκτάριο Κατσιλιώτη. Το κείμενο δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία.

Τον περασμένο μήνα είδαμε από την τηλεόραση και τρομαξάμε από τον επιβλητικό αριθμητικό όγκο των ισλαμιστών που έκαναν Προσευχή (ναμάζ) μεταξύ του κέντρου της Αθήνας και των Προπυλαίων.Το μήνυμα που έστελναν οι ιδεολογικοί εκσυγχρονιστές Προς τον παραδοσιακό κόσμο ήταν σαφές: «Σταματήστε να διαμαρτύρεστε για την παρουσία και κοινωνική αναβάθμιση των Αφροασιατών Γιατί είναι ικανοί να προβούν σε πολύ βίαιες πράξεις» Η όψιμη μουσουλμανολαγνεία από τις πολυεθνικές έγκειται σε βαθύτερα αίτια από το χαμηλό μεροκάμματο που εισπράττουν.Οι Κοινωνιολόγοι ύστερα από ενδελεχείς μελέτες τονίζουν ότι τα άτομα που έχουν μεταστραφεί στον ισλαμισμό χαρακτηρίζονται από Νωθρότητα και άμεση προσαρμογή στη ζοφερή πραγματικότητα.Επομένως οι ισλαμιστές δεν έχουν ούτε τη διάθεση,ούτε τη ψυχική Δύναμη,ούτε τη γνώση να ξεσηκωθούν ενάντια στους αντιλαικούς νόμους του ΔΝΤ.Συνεπώς η κοινωνική εμπέδωση των μουσουλμάνων Είναι εγγύηση ότι δεν θα θιγούν τα συμφέροντα των πολυεθνικών. Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:52