search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:39
MENU CLOSE

Ένας στους δυο κερδίζει

10.12.2010 07:55
Ένας στους δυο κερδίζει - Media

Μόνο η μία από τις δύο ελληνικές ομάδες χαμογέλασε στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 95-88 την Ολύμπια Λιουμπλιάνας στην παράταση ενώ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μάλαγα με 76-74.

Μόνο η μία από τις δύο ελληνικές ομάδες χαμογέλασε στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 95-88 την Ολύμπια Λιουμπλιάνας στην παράταση ενώ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μάλαγα με 76-74.

Στο ΟΑΚΑ η Ολύμπια φαινόταν ότι μετά το γήπεδό της θα κέρδιζε τον Παναθηναϊκό και στην Αθήνα. Οι Σλοβένοι προηγήθηκαν με 8πόντους 2’30’’ πριν από τη λήξη αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο αρχηγός των «πρασίνων» πέτυχε 13 πόντους στο τέλος του αγώνα και το καλάθι που έστειλε το ματς στην παράταση (79-79). Εκεί ανέλαβε δράση ο Νίκολας και οδήγησε τους παίκτες του Ομπράντοβιτς στη νίκη και σχεδόν σίγουρα στην πρώτη θέση του ομίλου.

Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός έδειξε το κακό του πρόσωπο σε μεγάλο διάστημα του αγώνα. Έμειναν πίσω μέχρι και με 17 πόντους αλλά με επική ανατροπή γύρισε το ματς και προηγήθηκε με 71-69. Εκεί όμως οι «κόκκινοι» δέχτηκαν 6 αναπάντητους πόντους και τελικά οδηγήθηκαν στην ήττα μετά από φινάλε θρίλερ και με τον Τεόντοσιτς να αστοχεί στο τελευταίο σουτ από τα 9 μέτρα. Οι «κόκκινοι» πάντως παραμένουν το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου τους, αρκεί αν κερδίσουν τα δύο ματς που απομένουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:21