search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:54
MENU CLOSE

Φαν της Μάιλι Σάιρους απειλούν τον γιο του Σβαρτσενέγκερ επειδή την χώρισε (Photos)

19.03.2015 15:48
Μάιλι Σάιρους: ξεπέρασε τον πρώην της με τη … φίλη της (Photos) - Media

Οι θαυμαστές της Μάιλι Σάιρους-που είναι γνωστοί ως Smilers-έχουν γίνει έξω φρενών με τον Σβαρτσενέγκερ επειδή φωτογραφήθηκε αγκαλιά με άλλη γυναίκα, η οποία είναι γνωστή της νεαρής τραγουδίστριας.

Αυτοί οι φαν είναι παραπάνω από …ορκισμένοι αφού ξεπέρασαν κάθε όριο. Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ όπου ο 21χρονος είναι σε τρυφερά ενσταντανέ με μια μελαχρινή που λέγεται Νάταλι. Οι θαυμαστές της Μάιλι Σάιρους-που είναι γνωστοί ως Smilers-έχουν γίνει έξω φρενών και έφτασαν στο σημείο να του στέλνουν στα social media μηνύματα όπου απειλούν τη ζωή του. «Να ανησυχείς για την ζωή σου όταν έρθεις στο Λος Άντζελες» έγραψε ένας από αυτούς.

Αυτό που πυροδότησε τόσο τον θυμό τους ήταν η αποκάλυψη ότι η κοπέλα της φωτογραφίας είναι γνωστή της Μάιλι Σάιρους. Τον Νοέμβριο είχαν παρακολουθήσει παρέα έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Στον ίδιο αγώνα ήταν που οι Σάιρους και Σβαρτσενέγκερ επιβεβαίωσαν τη σχέση τους ανταλλάσσοντας τα πρώτα φιλιά σε δημόσιο χώρο. 

Ο Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ με τη Νάταλι

Μάιλι Σάιρους και Νάταλι είχαν παρακολουθήσει μαζί αγώνα ποδοσφαίρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27