search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:34
MENU CLOSE

Την μαχαίρωσε για να της κλέψει το έμβρυο! (Video)

19.03.2015 19:07
Απίστευτο: Θα γίνει μητέρα στα 11 της χρόνια - Media

Συνελήθφη μια 34χρονη γυναίκα στο Κολοράντο των ΗΠΑ διότι φέρεται να μαχαίρωσε μια 26χρονη έγκυο για να της κλέψει το αγέννητο βρέφος.

Συνελήθφη μια 34χρονη γυναίκα στο Κολοράντο των ΗΠΑ διότι φέρεται να μαχαίρωσε μια 26χρονη έγκυο για να της κλέψει το αγέννητο βρέφος.

Οι αστυνομικοί έλαβαν μια κλήση για βοήθεια και όταν έφτασαν στο σπίτι, απ’ όπου δέχθηκαν την κλήση, είδαν την έγκυο αιμόφυρτη να κλαίει στο πάτωμα, όπως αναφέρει το Reuters.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η έγκυος παρήγγειλε παιδικά ρούχα από την ιστοσελίδα Craigslist. Επιστρέφοντας σπίτι της, η 34χρονη της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι, κόβοντας την κοιλιά της και αφαιρώντας το έμβρυο.

Η 26χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με τους ιατρούς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Λίγο αργότερα, στο ίδιο νοσοκομείο εμφανίσθηκε η 34χρονη με ένα νεκρό μωρό στην αγκαλιά της, λέγοντας ότι απέβαλε. Θεωρήθηκε ύποπτη και οι αστυνομικοί την συνέλαβαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15