search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:01
MENU CLOSE

Η απόλυτη βαρβαρότητα: Ιάπωνες «στρατιώτες» χρησιμοποιούσαν Ινδούς αιχμαλώτους ως στόχους για σκοποβολή (σκληρές photos)

19.03.2015 19:13
Η απόλυτη βαρβαρότητα: Ιάπωνες «στρατιώτες» χρησιμοποιούσαν Ινδούς αιχμαλώτους ως στόχους για σκοποβολή (σκληρές photos) - Media

Οι ναζιστικές θηριωδίες στην Ευρώπη κάνουν πολλούς να ξεχνούν τη βαρβαρότητα που επέδειξαν οι Ιάπωνες σύμμαχοί τους στον Ειρηνικό ωκεανό και την Ασία.

Οι ναζιστικές θηριωδίες στην Ευρώπη κάνουν πολλούς να ξεχνούν τη βαρβαρότητα που επέδειξαν οι Ιάπωνες σύμμαχοί τους στον Ειρηνικό ωκεανό και την Ασία.

Στην πραγματικότητα οι Ιάπωνες επέδειξαν μεγαλύτερη βαρβαρότητα, ειδικά στους αιχμαλώτους, ωστόσο δεν το έκαναν με τόσο μεθοδικό και οργανωμένο τρόπο, όπως οι ναζί.

Σε αυτές τις σπάνιες φωτογραφίες, εμφανίζονται Ινδοί αιχμάλωτοι που υπηρετούσαν στον βρετανικό στρατό, ως ζωντανοί στόχοι για τους Ιάπωνες «στρατιώτες» που εξασκούνται στην χρήση των τυφεκίων τους.

Δεν πρόκειται για εκτελεστικό αποσπάσμα, καθώς σε τέτοια περίπτωση αναλογούν περίπου 6 στρατιώτες για κάθε κατάδικο, ώστε να επιτευχθεί ένας γρήγορος θάνατος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η αναλογία είναι 1/1 και μάλιστα μπροστά τους άτυχους Ινδούς, υπάρχει και ειδική αρίθμηση για να μην μπερδεύονται οι στρατιώτες.

Στο τέλος, οι βάρβαροι, αφού έχουν τελειώσει την εξάσκηση τους δίνουν τη χαριστική «βολή» με πλήγματα από ξιφολόγχη.

Τα συγκεκριμένα αρχεία έπεσαν στα χέρια του βρετανικού στρατού, μετά την ανακατάληψη της Σιγκαπούρης στις 12 Σεπτεμβρίου του 1945.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:00