search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:17
MENU CLOSE

Φοιτητές στο υπουργείο Οικονομικών ζητούν συνάντηση με Βαρουφάκη

20.03.2015 11:05
Φοιτητές στο υπουργείο Οικονομικών ζητούν συνάντηση με Βαρουφάκη - Media

Στο υπουργείο Οικονομικών βρίσκονται φοιτητές του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, οι οποίοι προτάσσουν τα αιτήματά τους και ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.

Στο υπουργείο Οικονομικών βρίσκονται φοιτητές του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, οι οποίοι προτάσσουν τα αιτήματά τους και ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.

Η οδός Νίκης είναι κλειστή με τους φοιτητές των Συλλόγων του Πανεπιστημίου Αθηνών  να ζητούν «την επιστροφή των χρημάτων στα αποθεματικά των ΑΕΙ», αλλά παράλληλα επισημαίνουν πως «υπάρχουν πολλά προβλήματα στα πανεπιστήμια, σήμερα είμαστε εδώ για το οικονομικό πρόβλημα».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Βαρουφάκης δεν μπορεί να τους δεχτεί στο γραφείο του λόγω του φόρτου εργασίας που έχει.

«Είμαστε εδώ προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε για την κλοπή 187 εκατομμυρίων από τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας.. Δεν κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω μέχρι να συναντήσουμε τον υπουργό. Ζητάμε την επιστροφή των χρημάτων που περιέκοψε το μνημόνιο στην παιδεία. Ζητάμε να αυξηθούν οι προϋπολογισμοί των ΑΕΙ και των ΤΕι. Κάθε σχολή φυσικά έχει τα δικά της προβλήματα αλλά το βασικό μας θέμα είναι το οικονομικό», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Ποντίκι» ο Χρήστος Κούκος, φοιτητής από το Ιστορικό και Αρχαιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59