search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:49
MENU CLOSE

Ελεύθεροι πολιορκημένοι την Κυριακή στο Μέγαρο Μουσικής

20.03.2015 12:31
Μαρκόπουλο: Συγκλονίζει η κατάθεση του τραγικού πατέρα - «Η γυναίκα μου φοβόταν ότι είχε ανίατη ασθένεια και θα πεθάνει» - Media

Το εμβληματικό και επίκαιρο έργο σε ποίηση του Διονυσίου Σολωμού  θα παρουσιαστεί υπό την διεύθυνση του συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου την Κυριακή 22 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 8μμ.

Το εμβληματικό και επίκαιρο έργο σε ποίηση του Διονυσίου Σολωμού  θα παρουσιαστεί υπό την διεύθυνση του συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου την Κυριακή 22 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 8μμ.

Η εκτέλεση που θα ακουστεί βασίζεται σε ενορχήστρωση που έκανε ο Γιάννης Μαρκόπουλος τη δεκαετία του ’80 για συμφωνική ορχήστρα με την συμμετοχή ελληνικών οργάνων (λαούτο, σαντούρι, νταούλι). Για την σύνθεση του έργου, ο Γιάννης Μαρκόπουλος χρειάστηκε δεκατέσσερα χρόνια.

Στην παράσταση συμμετέχουν ο Γιώργος Νταλάρας, ο Vassilikos, ο βαρύτονος Κωστής Κωνσταντάρας, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ως αφηγήτρια, η χορωδία ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ και η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τη σίτιση παιδιών αδύναμων οικονομικά οικογενειών του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Τιμές εισιτηρίων: 
Διακεκριμένη: 48€
Α’ Ζώνη: 37€
Β’ Ζώνη: 25€
Γ’ Ζώνη: 15€
Περιορισμένες θέσεις για φοιτητές και ανέργους στα 10€

Προπώληση:
Viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload
Ταμεία Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και στα εκδοτήρια-Ομήρου 8, τηλ. κρατήσεων 2107282333, www.megaron.gr
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50