search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:02
MENU CLOSE

Επτά παιδιά νεκρά στο Μπρούκλιν από φωτιά

21.03.2015 18:37
Επτά παιδιά νεκρά στο Μπρούκλιν από φωτιά - Media

Επτά παιδιά έχασαν τη ζωή τους όταν τυλίχτηκε στις φλόγες το διαμέρισμα, στο οποίο διέμεναν, στο Μπρούκλιν.

Επτά παιδιά έχασαν τη ζωή τους όταν τυλίχτηκε στις φλόγες το διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν στο Μπρούκλιν.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Επίτροπος της Πυροσβεστικής Ντάνιελ Νίγκρο προκλήθηκε από ένα αναμμένο μάτι ηλεκτρικής κουζίνας.

Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στην εφημερίδα New York Daily News, τα παιδιά, ηλικίας 5 ως 15 ετών, παγιδεύτηκαν μέσα στο διαμέρισμα ενώ η μητέρα τους πήδηξε από το παράθυρο.

«Άκουσα την μητέρα να φωνάζει «Τα παιδιά μου είναι εκεί μέσα! Τα παιδιά μου είναι εκεί! Βγάλτε τα έξω! Βγάλτε τα έξω. Η μητέρα βρισκόταν έξω. Είχε εγκαύματα», δήλωσε στην εφημερίδα ο γείτονας Νέιτ Γουέμπερ.

Η 45χρονη, η οποία θεωρείται ότι είναι η μητέρα των παιδιών, καθώς κι ένα 14χρονο κορίτσι μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση σε τοπικό νοσοκομείο, είπε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Μάικλ Παρέλα.

Περισσότεροι από 100 πυροσβέστες συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στη συνοικία Μίντγουντ του Μπρούκλιν, την οποία έθεσαν υπό έλεγχο μέσα σε μία ώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:02