search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:06
MENU CLOSE

Τα πρωτοσέλιδα του Τύπου για τις 23-03-2015

23.03.2015 08:08
Τα πρωτοσέλιδα του Τύπου για τις 23-03-2015 - Media

Στη συνάντηση του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα με τη Γερμανίδα καγκελάριο Α,Μέρκελ επικεντρώνονται σήμερα τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων.

Στη συνάντηση του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα με τη Γερμανίδα καγκελάριο Α,Μέρκελ επικεντρώνονται σήμερα τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων.

Τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Σε κλοιό αμφισβήτησης η Frau Μέρκελ»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «πυρ ομαδόν εκ των έσω κατά της καγκελαρίου για τη στάση έναντι της Ελλάδας. Μετά από μπαράζ συσκέψεων έκλεισε το «πακέτο» που θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός. Σήμερα το κρίσιμο τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο».

ΕΘΝΟΣ: «Νέα ατζέντα για το Ασφαλιστικό»

Η εφημερίδα σημειώνει: «νέα ατζέντα προωθεί η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους για το Ασφαλιστικό, με ένα πακέτο πέντε παρεμβάσεων και βασικό στόχο το «νοικοκύρεμα» του συστήματος. Ενοποίηση Ταμείων – Περιορισμός πρόωρων συντάξεων με φρένο στην εθελούσια έξοδο».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Όραμα γέροντα για το «κακό που έρχεται»

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «ο σεβαστός Γέροντας, που διακονεί σε Μονή της Βορείου Ελλάδας, καταθέτει σήμερα στην «Ε.Ω.» το όραμα όπου ο Κύριος προειδοποιεί για τα συνταρακτικά γεγονότα και το κακό που καταφτάνει στον τόπο μας».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Τελευταία ευκαιρία για σύνταξη στα 50 λόγω τέκνων»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «χιλιάδες εργαζόμενοι. Τα μυστικά για έξοδο έως και 17 χρόνια νωρίτερα με συνδυασμό ανηλίκων και πλασματικών ετών. Τι ισχύει για την αναγνώριση χρόνου τέκνων για τις μητέρες και τι για τους πατέρες».

ΕΣΤΙΑ: «Εθνική ευκαιρία η σημερινή συνάντησις»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο, το γεγονός ότι η χώρα μας βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος αποτελεί εθνική ευκαιρία, την οποία μπορούμε να αξιοποιήσουμε προς όφελός μας».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Πάρε λίστα, δώσε χρήμα»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «τις πύλες της γερμανικής καγκελαρίας περνά σήμερα το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας, όπου θα έχει συνάντηση και γεύμα εργασίας με την Άνγκελα Μέρκελ. Ο πρωθυπουργός με διαπραγματευτικό χαρτί τις μεταρρυθμίσεις, που θα υλοποιήσει μέχρι τον Ιούνιο, στοχεύει να αποδείξει στην καγκελάριο ότι διαθέτει την πολιτική βούληση να συγκρουστεί με κατεστημένα συμφέροντα, τηρώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις του».

ΤΑ ΝΕΑ: «Ώρα Βερολίνου για τη λίστα Τσίπρα»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: οι τραυματισμένες διμερείς σχέσεις και η λίστα Τσίπρα με τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση για να εξασφαλισθεί η ομαλή χρηματοδότηση της χώρας από τους δανειστές θα είναι το «μενού» στην αποψινή συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα, στο Βερολίνο».

KONTRA NEWS: «Αλέξη κάνε πιο γρήγορα βουλιάζει η αγορά»

Η εφημερίδα γράφει ότι «ο πρωθυπουργός βρίσκεται σήμερα στην Γερμανία για να δώσει την κρίσιμη μάχη για τα εθνικά μας θέματα. Ο Αλέξης Τσίπρας θα ενημερώσει τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ για όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στη χώρα τα μνημόνια και οι αποφάσεις της τρόικας και του ΔΝΤ».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Γαλλογερμανική συνδρομή κατά της φοροδιαφυγής»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «με «άρωμα» IRS προετοιμάζει πυρετωδώς η κυβέρνηση το νέο πακέτο μέτρων φορολογικής πολιτικής, που θα αποτελεί τον κεντρικό άξονα της λίστας των μεταρρυθμίσεων, η οποία εντός των ημερών θα παρουσιαστεί στους «θεσμούς» κοστολογημένη, προκειμένου να δοθεί το «πράσινο φως» από τους εταίρους για να ανοίξει η «κάνουλα» της ρευστότητας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:59