search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:11
MENU CLOSE

Βύντρα και Γιάννου στην Εθνική

23.03.2015 13:17
Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ο Λουκάς Βύντρα  - Media

Νέα αγωνιστικά προβλήματα προέκυψαν για την Εθνική ενόψει του «τελικού» με την Ουγγαρία.

Νέα αγωνιστικά προβλήματα προέκυψαν για την Εθνική ενόψει του «τελικού» με την Ουγγαρία. Ο Χοσέ Χολέμπας αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ελληνική ομάδα στην αναμέτρηση για τα προκριματικά του Euro 2016 την προσεχή Κυριακή στη Βουδαπέστη.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν έσπευσε να καλέσει τον Λουκά Βύντρα. Ο 34χρονος άσος κλήθηκε να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής που βρίσκεται στην Αυστρία για ολιγοήμερη προετοιμασία και θα αρχίσει προπονήσεις το απόγευμα (19:30).

Ο άσος της Λεβάντε (17 συμμετοχές φέτος στην Primera Division) είναι δεξιός μπακ, ενώ στην ίδια θέση υπάρχουν οι Τοροσίδης (που έχει παίξει πολλές φορές και αριστερά) και Μπακάκης. Από τη στιγμή που δεν είναι διαθέσιμος ο Χολέμπας, μοναδικός κλασικός αριστερός οπισθοφύλακας στην ελληνική αποστολή είναι ο Σταφυλίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες Κυριακή κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ο Απόστολος Γιάννου. Ο επιθετικός του Πανιωνίου που το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, αντικαθιστά τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έπαθε υποτροπή στον παλαιότερο τραυματισμό του με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 15 ημερών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:10