search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:30
MENU CLOSE

Η ΠΝΟ προειδοποιεί με δυναμικές αντιδράσεις για τα δεδουλευμένα

24.03.2015 10:00
Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά στις 24 Σεπτεμβρίου - 24ωρη απεργία  - Media

Με δυναμικές αντιδράσεις και με την αποστολή σχετικού εξώδικου εάν δεν εξοφληθούν άμεσα όλες οι καθυστερούμενες δεδουλευμένες αποδοχές των πληρωμάτων από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, προειδοποιεί με σημερινή της ανακοίνωση, η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Με δυναμικές αντιδράσεις και με την αποστολή σχετικού εξώδικου εάν δεν εξοφληθούν άμεσα όλες οι καθυστερούμενες δεδουλευμένες αποδοχές των πληρωμάτων από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, προειδοποιεί με σημερινή της ανακοίνωση, η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που συνεδρίασε εκτάκτως χθες για το θέμα.

Στη συνεδρίαση της ΠΝΟ εξετάστηκαν τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος των ναυτικών και ιδιαίτερα αυτό της μη πληρωμής των δεδουλευμένων των πληρωμάτων των πλοίων της ΝΕΛ και των περισσότερων ακτοπλοϊκών εταιρειών, την όξυνση της ανεργίας στο κλάδο που έχειξεπεράσει το 50%, τη μη υπογραφή νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και την αλλεπάλληλη μείωση των οργανικών συνθέσεων των επιβατηγών πλοίων που σύμφωνα με τους ναυτικούς επέφερε την υποβάθμιση των επιπέδων ασφαλείας στα πλοία.

«Οι Έλληνες ναυτεργάτες βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα και συνεχή επιφυλακή για να δώσουν, όπως εκείνοι γνωρίζουν, τη δυναμική απάντηση τους σε τέτοιες επαίσχυντες σε βάρος τους μεθοδεύσεις» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΝΟ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:30