search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:24
MENU CLOSE

Η απαγωγή του κου Heineken

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 1857
25-03-2015
25.03.2015 07:08
pod_2503_041_cmyk.jpg

Η σοκαριστική απαγωγή του κληρονόμου της μπύρας Heineken Φρέντι Χάινεκεν μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με τον Άντονι Χόπκινς στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Άλφρεντσον . Παίζουν: Άντονι Χόπκινς, Τζιμ Στέρτζες, Σαμ Γουόρθινγκτον, Ράιαν Κουάντεν, Τόμας Κόκερελ κ.ά.

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, ο Ντάνιελ Άλφρεντσον καταπιάνεται με μία από τις μεγαλύτερες απαγωγές στην ιστορία, του Ολλανδού κροίσου και κληρονόμου της μπύρας Heineken Φρέντι Χάινεκεν. Με φόντο το Άμστερνταμ του ’83 μια ομάδα παιδικών φίλων τον απάγουν με αποτέλεσμα να καταβληθούν τα μεγαλύτερα λύτρα στην ιστορία για την απαγωγή ενός ατόμου. Η σοκαριστική απαγωγή, που έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες, ήταν το τέλειο έγκλημα για τους πέντε φίλους, αλλά το σχέδιό τους δεν θα κρατούσε για πολύ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:24