search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:54
MENU CLOSE

Όταν οι συνεργάτες του Τσίπρα έψαχναν φακέλους μπροστά στη Μέρκελ (Video)

24.03.2015 19:32

Συχνά τυχαίνει να μη βρίσκεις κάτι ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεσαι περισσότερο. Αυτό φαίνεται πως συνέβη και στους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, που τον συνόδευσαν στην επίσημη επίσκεψή του στο Βερολίνο.

Συχνά τυχαίνει να μη βρίσκεις κάτι ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεσαι περισσότερο. Αυτό φαίνεται πως συνέβη και στους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, που τον συνόδευσαν στην επίσημη επίσκεψή του στο Βερολίνο.

Ενώ οι αντιπροσωπείες Ελλάδας και Γερμανίας ετοιμάζονταν να ξεκινήσουν τις συζητήσεις, οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα συνειδητοποίησαν ότι έλειπε ένας φάκελος.

Ο πρωθυπουργός αντέδρασε αρχικά με αμηχανία, αλλά παρέμεινε χαμογελαστός μπροστά στις κάμερες και τα φλας.

Δεν συνέβη το ίδιο πάντως με τους συνεργάτες του. Ο Νίκος Παππάς ακούγεται να ρωτάει: «Το αρχείο; Στην τσάντα, στην τσάντα σου θα είναι».

«Όχι αυτή είναι δική μου» απάντησε κάποιος, ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε «Τι θα κάνουμε τώρα με τους δικούς μου φακέλους; Ποιος το πήρε ρε;».

«Ο κίτρινος, ο κίτρινος Βαγγέλη» απάντησε ένας άλλος.

Σημειώνεται ότι η ελληνική αποστολή που πλαισίωσε τον πρωθυπουργό αποτελούταν από τον στενό του συνεργάτη και υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, τον νομικό του σύμβουλο και διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Δημήτρη Τζανακόπουλο, τον πρόεδρο του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων και επικεφαλής των διαπραγματεύσεων στο τεχνικό επίπεδο Γιώργο Χουλιαράκη, τον διπλωματικό σύμβουλο του πρωθυπουργού Βαγγέλη Καλπαδάκη και τον σύμβουλο για ευρωπαϊκά θέματα Τάκη Παυλόπουλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:53