search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:40
MENU CLOSE

Ο Μπράντλει Κούπερ για πρώτη φορά πίσω από τις κάμερες

25.03.2015 16:20
Ο Μπράντλει Κούπερ για πρώτη φορά πίσω από τις κάμερες - Media

Ο Μπράντλει Κούπερ ετοιμάζεται για πρώτη φορά να μπει πίσω από τις κάμερες και να σκηνοθετήσει την πρώτη του ταινία. Ποια θα είναι αυτή; 

Ο Μπράντλει Κούπερ ετοιμάζεται για πρώτη φορά να μπει πίσω από τις κάμερες και να σκηνοθετήσει την πρώτη του ταινία. Ποια θα είναι αυτή; Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το ριμέικ του κλασσικού μιούζικαλ του 1937 «Ένα αστέρι γεννιέται».

Σύμφωνα με πηγές από το Χόλυγουντ, η εταιρεία παραγωγής Warner Bros σχεδιάζει μια νέα «έκδοση» του πρωτότυπου φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Τζανετ Γκεινορ και ο Φρεντρικ Μαρτς.

Είχαν δημιουργηθεί άλλα δύο ριμέικ της ταινίας του 1937. Στο πρώτο πρωταγωνιστούσε η Τζούντυ Γκάρλαντ και ο Τζειμς Μέισον και στη δεύτερη πρωταγωνιστούσε η Μπαρμπρα Στρέιζαντ με τον Κρις Κριστόφερσον.

Μάλιστα το νέο ριμέικ του μιούζικαλ επρόκειτο να το σκηνοθετήσει ο Κλιντ Ιστγουντ από το 2011, αλλά επειδή καθυστερούσε εγκατε΄λειψε την προσπάθεια και θα σκηνοθετήσει το μιούζικαλ των Τζέρσει Μποις

Σενάρια ανέφεραν ότι είχε γίνει και προσέγγιση στην Μπιγιονσέ για να παίξει στο μιούζικαλ, χωρίς όμως να υπάρξει κάτι περισσότερο.

Ο σταρ του «Ελεύθερου Σκοπευτή» σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζει να σκηνοθετήσει διάφορες ταινίες, ενώ έχει και δική του ταινία παραγωγής μαζί με τον Τόντ Φίλιπς, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε τα «Hangover».

Πάντως από τις 19 Μαρτίου ο Μπράντλει Κούπερ είναι στη σκηνή του Λονδίνου στο «Άνθρωπος Ελέφαντας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:40