search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:57
MENU CLOSE

Πώς επηρεάζει την υγεία μας η έλλειψη σεξ;

25.03.2015 17:25
Σεξ και κρύωμα: Πόσο ασφαλές είναι; - Media

Όπως είναι γνωστό, το σεξ βελτιώνει τη διάθεσή μας, ενώ βοηθάει θετικά τον οργανισμό μας, ενδυναμώνοντάς τον, και φροντίζοντας για την καλύτερη υγεία του.

Όπως είναι γνωστό, το σεξ βελτιώνει τη διάθεσή μας, ενώ βοηθάει θετικά τον οργανισμό μας, ενδυναμώνοντάς τον, και φροντίζοντας για την καλύτερη υγεία του.

Ως εκ τούτου, η αποχή για οποιονδήποτε λόγο από τις ερωτικές επαφές και η έλλειψη σεξ, μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία μας.

Σύμφωνα isotimos.com η σεξολόγος, Sari Cooper, τονίζει ότι το σεξ είναι καλό για το σώμα και για τη σχέση. Είναι καλή γυμναστική για την καρδιά και μας βοηθά να κάψουμε μερικές περιττές θερμίδες. Επίσης, βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, καταπολεμά τον πονοκέφαλο και καταπραΰνει τα συμπτώματα της κατάθλιψης.

Σε ό,τι αφορά στη συχνότητα, η ειδικός τονίζει πως αν και μερικοί άνθρωποι παραμένουν υγιείς και νιώθουν καλά ακόμη και με «μικρές δόσεις» σεξ, άλλοι γίνονται πιο επιρρεπείς σε παθήσεις που σχετίζονται άμεσα με το συσσωρευμένο στρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:54