search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:19
MENU CLOSE

Το κείμενο παράτασης της δανειακής σύμβασης που θα καταθέσει η κυβέρνηση (pdf)

26.03.2015 06:52
Το κείμενο παράτασης της δανειακής σύμβασης που θα καταθέσει η κυβέρνηση (pdf) - Media

Το κείμενο της παράτασης της δανειακής σύμβασης που θα καταθέσει η κυβέρνηση ήρθε στη δημοσιότητα.

Το κείμενο της παράτασης της δανειακής σύμβασης που θα καταθέσει η κυβέρνηση ήρθε στη δημοσιότητα.Πρόκειται για ένα τεχνικό κατά βάση κείμενο, δεκαέξι σελίδων, το οποίο δεν έχει καμία αναφορά σε μέτρα. Ισχύει μέχρι και την 30η Ιουνίου και αναφέρει ρητώς ότι υπόκειται σε αγγλικό δίκαιο. Το κείμενο έχει θέση για υπογραφές των δύο πλευρών.

Εκ μέρους του EFSF του Κλάους Ρέγκλινγκ και του αναπληρωτή του Κριστόφ Φράνκελ.Εκ μέρους της Ελλάδας, θα υπογράψουν ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, η επικεφαλής του ΤΧΣ Αναστασία Σακελλαρίου και ο αναπληρωτής της Γιώργος Κουτσός. Υπογραφές όμως δεν υπάρχουν στο συγκεκριμένο έγγραφο.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Υπέγραψε ή όχι ο Βαρουφάκης το κείμενο;

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη να απαντήσει αν έχει υπογράψει παράταση του μνημονίου.

«Αρνείται ο @yanisvaroufakis ότι υπέγραψε την παράταση του μνημονίου;Αν ναι να μας το πει,αν όχι τον διαψεύδει ο EFSF» έγραψε ο Κ. Μητσοτάκης και παρέπεμψε στο κείμενο της παράτασης της δανειακής σύμβασης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:18