search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:36
MENU CLOSE

Σταθάκης: Συμφωνία με τους εταίρους στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (Video)

26.03.2015 08:00
Σταθάκης: Συμφωνία με τους εταίρους στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (Video) - Media

«Αρχές τις επόμενης εβδομάδας θα έχουμε συμφωνία στο πακέτο των μεταρρυθμίσεων που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση και στη ροή της χρηματοδότησης αναφορά με το πρόγραμμα και τη διαδικασία που θα συμφωνηθεί» είπε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.

 

«Αρχές τις επόμενης εβδομάδας θα έχουμε συμφωνία στο πακέτο των μεταρρυθμίσεων που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση και στη ροή της χρηματοδότησης αναφορά με το πρόγραμμα και τη διαδικασία που θα συμφωνηθεί» είπε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Είναι σαφές ότι η νέα συμφωνία δεν αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου συστήματος, 20 Φεβρουαρίου είναι η αφετηρία, αυτό προβλέπει ελληνικό πρόγραμμα και μία διαδικασία που θα οδηγήσει στην αξιολόγηση με βάση το νέο πρόγραμμα της κυβέρνησης και δεύτερο οριστική συμφωνία τον Ιούνιο».

Για το θέμα των κόκκινων δανείων ο υπουργός είπε ότι η κυβέρνηση προετοιμάζει σχέδιο για την διευκόλυνση των δανειοληπτών με ίδρυση δημόσιου φορέα που θα απορροφήσει κόκκινα δάνεια υπερχρεωμένων νοικοκυριών. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:36