search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:50
MENU CLOSE

Εκπαιδευτής σώζει… ατζαμή στρατιώτη από χειροβομβίδα! (Video)

26.03.2015 09:41
Εκπαιδευτής σώζει... ατζαμή στρατιώτη από χειροβομβίδα! (Video) - Media

Ένας νεαρός στρατιώτης σώζεται την τελευταία στιγμή από τον εκπαιδευτή του, όταν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του «φεύγει» από τα χέρια μια απασφαλισμένη χειροβομβίδα…

 

Παραλίγο να βρουν τραγικό θάνατο ένας στρατιώτης και ο εκπαιδευτής του κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας, το Σάββατο.

Ο άπειρος στρατιώτης προσπαθεί να ρίξει μια απασφαλισμένη χειροβομβίδα πάνω από ένα ανάχωμα, όμως αυτή του γλιστράει από τα χέρια και πέφτει ακριβώς πίσω του.

Ο νεαρός στρατιώτης σαστίζει, ωστόσο τα αντανακλαστικά του εκπαιδευτή του είναι σε ετοιμότητα, και ελάχιστες στιγμές πριν η χειροβομβίδα εκραγεί προλαβαίνει και τον τραβάει σε μια τάφρο.

Αμέσως μετά ακολουθεί η έκρηξη…

Δείτε το video του Guardian:

Δεν είναι η πρώτη φορά που η απειρία των νεοσύλλεκτων στρατιωτών θέτει τη ζωή τους σε κίνδυνο και η επέμβαση του εκπαιδευτή τους αποδεικνύεται σωτήρια.

Αντίστοιχο περιστατικό, πάλι με κινέζο στρατιώτη είχε κάνει τον γύρο του κόσμου και πριν από μερικά χρόνια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50