search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:11
MENU CLOSE

«Μαϊμού» οι… φαντάροι που εισέβαλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου-Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου

26.03.2015 10:22
ΣΥΡΙΖΑ για κορωνοϊό: «Φαίνεται πλέον να μην ελέγχεται αποτελεσματικά η διάδοση του ιού, σε στρατόπεδα και υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων» - Media

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου, εμφανίστηκαν οι δύο νεαροί που παριστάνοντας τους φαντάρους, αναστάτωσαν το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου. Γιατί λένε ότι το έκαναν.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι δύο νεαροί, 20 και 24 ετών εμφανίστηκαν συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους, στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου Βόλου, για να παραδεχθούν πως ήταν οι δράστες του περιστατικού.

Να θυμίσουμε, πως την περασμένη Δευτέρα, οι δυο τους είχαν εισβάλει στο Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου, υποδυόμενοι τους φαντάρους και άφησαν μπροστά από τον Δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο, ένα χαρτάκι με ένα τηλέφωνο για «τη δημοτική σύμβουλο που κάνει καλό σεξ» όπως είπαν. Η ατάκα που χρησιμοποίησαν, αναφέρεται σαφώς σε επεισόδιο που είχε ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος, με δημοτική σύμβουλο.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, οι δύο «μαϊμού-φαντάροι» υποστήριξαν ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο πήγαν μετά από τσιπουράδικο και αφού είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. “Είχα γίνει φέσι” φέρεται να είπε ο ένας από τους δύο. Σημειώνεται ότι η αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τα δυο πρόσωπα από προχθές το βράδυ και, μάλιστα, χθες έγιναν έρευνες σε σπίτια όπου εντοπίστηκαν οι δύο στολές παραλλαγής, με τις οποίες εμφανίστηκαν οι δυο νεαροί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Φαντάζει πάντως κάπως δύσκολο, οι δύο νεαροί, να τα ήπιαν στο τσιπουράδικο και μεθυσμένοι, να σκέφτηκαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, όπου είχαν ετοιμοφόρετο το σύνολο της στρατιωτικής παραλλαγής και έπειτα το πρώτο μέρος που τους ήρθε να πάνε να είναι το Δημαρχείο… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:11