search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:26
MENU CLOSE

Δείτε τον Μπράντ Πιτ πιτσιρικά όταν διαφήμιζε πατατάκια και τον Λεονάρντο ντι Κάπριο τσιχλόφουσκα! (Video)

26.03.2015 11:56
Δείτε τον Μπράντ Πιτ πιτσιρικά όταν διαφήμιζε πατατάκια και τον Λεονάρντο ντι Κάπριο τσιχλόφουσκα! (Video) - Media

Ο Μπραντ Πιτ διαφήμισε πατατάκια, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο τσιχλόφουσκα, ο Μπεν Άφλεκ μπέργκερ, η Μίλα Κούνις μπάρμπι, η Ντέμι Μουρ coca cola διαίτης. 

Μην νομίζετε ότι ο Μπραντ Πιτ ήταν ανέκαθεν ο πιο περιζήτητος ηθοποιός και άντρας στο Χόλιγουντ. Ούτε ότι ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έγινε φίρμα με την μία. Ή ότι η Μίλα ΚΟύνις δεν έπαιζε με … μπάρμπι. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πολλούς σημερινούς σταρ στα πρώτα τους βήματα στο χώρο της διαφήμισης. Το αποτέλεσμα είναι αστείο και μερικές φορές γελοίο και σίγουρα οι περισσότεροι από αυτούς θα ήθελαν να έχουν διαγράψει από το βιογραφικό τους αυτά τα διαφημιστικά.

Ο Μπραντ Πιτ διαφήμισε πατατάκια, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο τσιχλόφουσκα, ο Μπεν Άφλεκ μπέργκερ, η Μίλα Κούνις μπάρμπι, η Ντέμι Μουρ coca cola διαίτης, ο Μαρκ Ράφαλο φάρμακο για την ακμή, η Αν Χάθαγουεΐ τηλεφωνική εταιρεία, η Ναόμι Γουότς ταμπόν. Το συμπέρασμα; Οι περισσότεροι από αυτούς κυνηγούσαν την δόξα από μικροί και προφανώς δεν έχασαν οντισιόν. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:26