search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:03
MENU CLOSE

«Κόντρα» Γεωργιάδη – Δούρου για τα αποθεματικά της Περιφέρειας

27.03.2015 07:45
«Κόντρα» Γεωργιάδη - Δούρου για τα αποθεματικά της Περιφέρειας - Media

Το πεδίο του Twitter επέλεξαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ρένα Δούρου για να αντιπαρατεθούν γι ατα αποθεματικά της Περιφέρειας.

Το πεδίο του Twitter επέλεξαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ρένα Δούρου για να αντιπαρατεθούν για τα αποθεματικά της Περιφέρειας.

Η κόντρα ξεκίνησε μετά τη δημοσιοποίηση της πρόθεσης της Ρ. Δούρου για τη μεταφορά των κεφαλαίων και την μετατροπή των αποθεματικών της Περιφέρειας Αττικής σε repos.

«Η Ρένα Δούρου τώρα προσπαθεί να αρπάξει όλο το Αποθεματικό της Περιφέρειας Αττικής (350.000.000€) για να πληρώσουν μισθούς/ συντάξεις…ντροπή» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Γεωργιάδης, καταγγέλλοντας την Περιφερειάρχη Αττικής για μεταφορά των αποθεματικών της Περιφέρειας στην Τράπεζα της Ελλάδος, ώστε να ενισχυθεί ο εσωτερικός δανεισμός της κυβέρνησης.


Άμεση ήταν η απάντηση της Ρένας Δούρου. Με τρία Tweets εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ κοινοποίησε την πρωτοβουλία της διοίκησης να ανταποκριθεί και η Περιφέρεια Αττικής στη μεταφορά των αποθεματικών.

«Λειτουργούμε με διαφάνεια. Δεν κρυφτήκαμε πίσω από την οικονομική επιτροπή, φέραμε το θέμα για άνοιγμα λογαριασμού στην ΤτΕ στο περιφερειακό Συμβούλιο» σχολίασε χαρακτηριστικά η Περιφερειάρχης Αττικής.

Και συνεχίζει «Είναι φανερό πως κάποιοι δεν αντέχουν τη Δημοκρατία και την μεταχειρίζονται α λα καρτ. Δεν θα τους περάσει». Καταλήγοντας τόνισε «Αυτοί που δεν είχαν ιδέα για τα χρήματα της Περιφέρειας, τώρα καταγγέλουν ότι θέλουμε να πληρώσουμε μνημονιακούς λογαριασμούς. Είναι αστείοι».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15