search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:04
MENU CLOSE

Η απίστευτη ατάκα του Γιάνη Βαρουφάκη σε Συνταγματάρχη

27.03.2015 08:01
Με εκπροσώπους της PIMCO συναντάται ο Βαρουφάκης - Media

Τον διάλογο του Γιάνη Βαρουφάκη με έναν Συνταγματάρχη στη Λέσχη Αξιωματικών στα Χανιά αποκαλύπτει ο Βηματοδότης.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη η σκηνή διαδραματίστηκε στις 25 Μαρτίου στη Λέσχη Αξιωματικών Χανίων. Ο Γιάνης Βαρουφάκης που ήταν ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στους εορτασμούς, φορώντας το γνωστό σακάκι του και άσπρο πουκάμισο, πηγαίνει κατευθείαν σε έναν συνταγματάρχη, τον χαιρετά στρατιωτικά και του λέει: «Κύριε συνταγματάρχα, δεχόμαστε επίθεση…». Ο συνταγματάρχης τον κοίταξε έκπληκτος: «Από ποίους δέχεστε επίθεση, κύριε υπουργέ;» ρώτησε. Και ο Γιάννης Βαρουφάκης απάντησε: «Δεχόμαστε επίθεση από τον… Ντράγκι». Ο συναταγματάρχης τον κοιτούσε απορημένα και θα συνέχιζε να τον κοιτάζει έτσι όταν στην «παρέα» προστέθηκε και ο Στ. Θεοδωράκης.

Στη συνέχεια ενώπιον του συνταγματάρχη και άλλων δύο αξιωματικών του Στρατού Ξηράς ακολούθησε ο εξής διάλογος: «Γιάνη, αύριο θα στείλεις τις μεταρρυθμίσεις;» ρώτησε ο κ. Θεοδωράκης. Ο υπουργός πάλι με το γνωστό χαμογελαστό ύφος απάντησε: «Σου είπα μην πιστεύεις αυτά που λένε οι δημοσιογράφοι». Ο Σταύρος Θεοδωράκης επέμενε «δεν τα λένε οι δημοσιογράφοι, η κυβέρνηση το ανακοίνωσε». Τότε ο Γιάνης Βαρουφάκης αναγκάστηκε να κόψει τους αστεϊσμούς και να απαντήσει: «Ξέρεις, οι μεταρρυθμίσεις είναι έτοιμες, αλλά το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι αυτές. Είναι οι πολιτικές διαπραγματεύσεις».

Και η συζήτηση έκλεισε εκεί γιατί κάποιοι τον πλησίασαν και ήθελαν να βγουν… σέλφι μαζί του!

πηγή: Βηματοδότης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57