search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:49
MENU CLOSE

Τομ Κρουζ & Τζον Τραβόλτα: εραστές εδώ και 30 χρόνια! (Photos)

27.03.2015 10:32
Τομ Κρουζ & Τζον Τραβόλτα: εραστές εδώ και 30 χρόνια! (Photos) - Media

Σαν βόμβα έσκασε το πρωτοσέλιδο της ξένης Star «Τομ & Τζον: το 30χρονο γκέι μυστικό». 

Σαν βόμβα έσκασε το πρωτοσέλιδο της ξένης Star «Τομ & Τζον: το 30χρονο γκέι μυστικό». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο ηθοποιοί κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό την ερωτική τους σχέση για 30 χρόνια. Και το love story, σύμφωνα πάντα με την star, ξεκίνησε όταν ο Τραβόλτα είδε την ταινία «Οι ερωτικές μπίζνες ενός πρωτάρη», όπου πρωταγωνιστούσε ο Κρουζ. Κάλεσε τότε τον πρωτοεμφανιζόμενο ηθοποιό σε ένα ρομαντικό ταξίδι στο Όρεγκον. Για την ακρίβεια, πρώτα δείπνησαν σε ένα ακριβό γαλλικό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς και έπειτα πήγαν το ταξιδάκι τους. Πέρασαν μάλιστα, αρκετές μέρες πάθους σε μια σχολή Σαΐεντολογίας.

Ο Τραβόλτα μάλιστα, είχε ξαναπάθει κεραυνοβόλο με έρωτα με δύο ακόμα ηθοποιούς: τον Μπραντ Ντέιβις όταν είδε το «Εξπρές του μεσονυχτίου» και τον Κρίστοφερ Ριβ όταν είδε τον «Σούπερμαν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:48